Månedsmagasinet på Costa del Sol
PSOE vil heve minstelønnen
WEB pedro-sanchez
Er det bare prat – eller reelle valgløfter?

 
Vel er det to måneder igjen til parlamentsvalget, men valgkampen er så smått begynt. Og sosialistpartiets formann Pedro Sánchez sparer ikke på de store ordene under partiets åpne møter rundt om i landet. Pedro Sánchez lover bl.a. at han vil heve minstelønnen fra 648 til 1.000 per måned hvis han vinner valget. I tillegg lover han et nytt, gratis utdannelsesprogram for de 700.000 unge spanjolene mellom 16 og 29 år som i dag står uten arbeid og utdannelse. Til gjengjeld vil han ikke endre merkbart på den sittende regjeringens arbeidsmarkedsreformer, selv om sosialistpartiet ellers oppfordret til generalstreik da reformen ble gjennomført for knapt fire år siden. Hvordan Pedro Sánchez vil skaffe midlene til det omtalte utdannelsesprogrammet og hvordan næringslivet vil reagere på den økte minstelønnen, kommenterte ikke Pedro Sánchez.
 
 
Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.