Månedsmagasinet på Costa del Sol
Flyplassen i Málaga tilbyr nå gratis internett

Flyplassen i Málaga tilbyr nå gratis internett

WEB shutterstock 210042967
Den nye avtalen kommer til å dekke alle flyplasser, og det forventes at 200 millioner passasjerer årlig vil benytte seg av det gratis internettet.

 
Allerede fra denne uken kan passasjerer på Málaga flyplass surfe gratis på internett så lenge de vil. Det skjer etter at teletilbyderen Eurona Telecom i september kunne underskrive kontrakten som sikrer dem en toårsperiode med mulighet for forlengelse i ytterlige to år. Planen er at de på lang sikt skal tilby internett på alle 46 flyplasser i Spania, hvorav tolv flyplasser allerede har fått etablert gratis wifi-tilgang. Her kan de reisende koble seg på gjennom Aena-nettverket og dermed bruke flyplassens internett gratis. De tolv flyplassene som allerede tilbyr internett er Málaga, Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca, Vigo Santiago de Compostela, La Coruña, Tenerife Norte, Tenerife Sur, Lanzarote og Fuerteventura. I tillegg til den gratis internettservicen tilbyr Eurona Telecom også en premium-service der passasjerer mot betaling kan koble seg på et raskere internett. Fram til i dag kunne de reisende i noen lufthavner benytte seg av wifi gratis i 30 min, men nå får de altså fri adgang.

 

Ønsker du å lese flere nyheter, så abonner på vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut til våre lesere hver torsdag ettermiddag. Meld deg på ved å klikke på banneret under.
 
DNM Tilmed-nyhedsbrev 1140x180
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.