Månedsmagasinet på Costa del Sol
1000-euro
Fra venstre mot høyre: Uffe Madsen, Jette Overgaard, Anders Overgaard Larsen, Sandra Overgaard, Paula Maldonado, Encarna Cruz Rodriguez, Sacha Miller, Tine Nielsen, Rocio Torres, Arla Hälvä, Monica Piñar Fernandez.

 
1.000 euro fra Clinica Dental Escandinava til Cudeca
Sjefen Keld Overgaard satt i møte, men det dyktige personalet stod klare med sjekken på 1.000 euro da kommunikasjonsdirektør Rocio Torres fra cancerhospicet Cudeca i Benálmadena møtte opp. Keld Overgaard supplerte prompte med 1.000 euro til La Peña de Dinamarcas gallafest der donasjonen fra den danske supporterklubben til Malaga CF lød på 2.000 euro.
Keld Overgaard uttaler: «Clinica Dental Escandinava i Los Boliches er svært glad for å være med på å kunne gjøre en forskjell for de pasienter som er tilknyttet Cudeca. Vi møter mange her på klinikken der vi ser de første tegnene på den fæle kreftsykdommen. Vi håper det også framover vil finnes sponsorer som vil gjøre livet mer meningsfylt for disse medmenneskene.
Mange hilsener fra oss alle her på Clinica Dental Escandinava.
Kassereren i La Peña de Dinamarca, Uffe Madsen, var også møtt fram.
 
 
LoftRoomers
 
Skandinavisk interiør- og boligaften hos LOFT & Roomers
Trenger boligen din en kjærlig hånd eller bare et frisk pust, kan det kanskje være en god ide å tenke på en ny innredning. Det samme gjelder om du akkurat har kjøpt drømmeboligen, men trenger nye ideer til innredningen.
Inspirasjon kan du få på møbelbutikken LOFT & Roomers interiør- og boligaften, der Poul Erik Jakobsen fra PEJ-gruppen gir et foredrag om de kommende tendenser og en forecast om innredninger de kommende to år. Alt fra emner rundt farger, stilarter, materialer og lyskilder vil bli berørt. Det blir to arrangementer: Tirsdag 30. september kl. 19.00–22.00 hos LOFT & Roomers på Mijas-veien i Mijas og onsdag 1. oktober kl. 19.00–22.00 hos LOFT & Roomers på «Golden Mile» i Marbella. Arrangementene er gratis, men billetter må hentes i en av de ovenfor nevnte butikkene og gjerne i god tid.
LOFT & Roomers sørger for musikk og byr på tapas og cava. Samtidig vil det være store rabatter på utvalgte møbler og pyntegjenstander. Gjestene deltar også i loddtrekningen av lekre gevinster.
Poul Erik Jakobsen har i 40 år stått i spissen for Europas største trendbyrå, PEJ-gruppen. Han har i løpet av sin karriere holdt flere enn 2.500 foredrag om alt fra livsstil, bolig, tidsånd, design og samfunnsutvikling i de skandinaviske land. Poul Erik Jakobsen har også skrevet mange artikler og flere bøker, samt vært redaktør for mote- og interiørbransjens fagtidsskrifter. Direktørposten i PEJ-gruppen har han nå overlatt til sin datter og oppholder seg fire måneder i året i Sør-Spania. I dag er han strategi- og styrerådgiver, formann og styreformann i en rekke skandinaviske designvirksomheter. Besøk www.pejgruppen.dk for mer informasjon.
Kontakt LOFT & Roomers på tlf.: 952 664 170 (Mijas) eller på tlf.: 952 772 139 (Marbella), hvis du har spørsmål om arrangementene.
 
 
Nykredit
 
Nykredit i Marbella feirer 10 års jubileum fredag 12. september
Det er nå 10 år siden Nykredit åpnet representasjonskontor i Marbella. Her har norske, svenske og danske kunder mulighet for å få drømmeboligen på Costa del Sol, finansiert med et dansk realkreditlån. Og interessen for hjelp til finansiering av spanske boliger har stadig vært økende helt siden vi åpnet, forteller representasjonssjef Christel Mark Hansen. «Det har vært 10 spennende år der vi har hjulpet svært mange skandinaver med lån til finansiering av boligen i Spania. Her er jo alt hva man går og drømmer om: Sol, varme, lange lyse dager og en hverdag som ikke føles så hektisk. Kombinert med de attraktive boligprisene de siste årene betyr det at vi har opplevd en stadig stigende interesse for å kjøpe bolig akkurat her.»
Nykredit har de siste 10 år vært aktive på markedet i både oppadgående og nedadgående tider. «Vi følger jo boligprisutviklingen tett», understreker Christel. «Og derfor har vi også underveis justert vår lånebeløp. Akkurat nå tror vi at prognosene om små prisøkninger mot slutten av året kommer til å holde.»
Et nøkkelelement i den stabile tilstedeværelsen i det spanske markedet er Nykredits tette samarbeid med et solid nettverk av samarbeidspartnere innenfor alle områder for boligkjøp i Spania. Christel forteller: «Vi gir kunden trygghet i kjøpssituasjonen ved å være plassert her i Marbella og kjenne de rette ekspertene. Vi kommuniserer på kundens språk og kan forklare de litt komplekse prosessene her i Spania. Det opplever vi også gir god trygghet. Det produktet vi tilbyr er unikt i forhold til våre konkurrenter og fungerer på samme måte som om man må finansiere bolig i Skandinavia».
På kontoret i Centro Plaza sitter Christel, Siw Mosegaard og Kent Malling klare til å møte kundene. De kan hjelpe hele veien gjennom kjøpsprosessen. Johnny Kirkeby er tilknyttet formue konsulent og er ofte på besøk i Marbella for å veilede kundene om plassering av formue.
I anledning 10 års jubileet i Marbella, vil Nykredit gjerne invitere til en mottakelse fredag 12. september 2014 kl. 18 – 21. Arrangementet foregår på kontoret i Centro Plaza 26 i Nueva Andalucia. Påmelding til arrangementet skjer på marbella@nykredit.dk.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.