Månedsmagasinet på Costa del Sol
Foto-Shoptalk-Fashionvilla-DNM-September-2014
 
Spennende høst- og vintermote hos Fashionvilla
Fashionvilla innleder høstsesongen med nye, lekre kolleksjoner som ofte sees i populære magasiner som VOGUE, InStyle og Cosmopolitan. Det er vanskelig å bla i disse magasinenes moteseksjoner uten for eksempel å støte på den lekre buksekolleksjonen CAMBIO, det ekstravagante AIRFIELD eller de deilige, ekstra bløte kasjmir-trøyene fra Princess goes to Hollywood.
Den nye høst- og vintersesongen består fortrinnsvis av rene linjer og er inspirert av en kombinasjon av sportstøy og spesielle detaljer som står i kontrast til det nye «swinging look» fra 40-årene og som gir det «chikke» utseendet som kvinner over hele verden elsker.
Det populære dyretrykket er også topp mote i år, men høst- og vintersesongen byr likevel på en mer dempet variasjon med gjennomsiktige, nesten usynlige mønstre som skaper et forførende utseende.
Fashionvillas høst- og vinterkolleksjon differensieres denne gangen med en klar mode «statement», og med den nye kolleksjonens eleganse, kvalitet og sportslige touch, henvender Fashionvilla seg til et publikum som ønsker å uttrykke stil og atskille seg fra andre. Fashionvillas motto er «ready-to-wear with a special flair».
Du kan også handle Tax-Free i butikken. Velkommen til Fashionvilla i Elviria.
Åpningstider: mandag – fredag kl. 11-14 og kl. 17-20.
Lørdag kl. 11-14.
Tlf.: + 34 952 850 50.
Se også: www.fashionvillamarbella.com 
 
 
smartbizz-MG 20140904 070810
 
Ny serie smartphones på markedet

To simkort og revolusjonerende hastighet – avansert funksjonalitet til konkurransedyktige priser.
Med lanseringen av Zopo smartphones kan du nå få markedets raskeste smartphones, også kalt phablets, fordi hastigheten nærmer seg PC’ene og de raskeste tablets.
Telefonene leveres med plass til to simkort slik at man kan bruke samme telefon om man har to telefonnumre, f.eks. et arbeidsnummer og et privatnummer eller hvis du reiser mye og har et nasjonalt og et internasjonalt nummer.
Disse smartphones leveres med 8-core prosessor, HD-kvalitet, Android (på ditt eget språk) og avansert funksjonalitet. Prisen er også en god nyhet, fordi prisnivået ligger langt under hva man ellers ser på markedet.
«Vi har på rekordtid opplevd stor interesse for våre løsninger og har allerede fått flere store avtaler på plass med en rekke skandinaviske – og internasjonale virksomheter. Det er særlig funksjonaliteten med to simkort som skaper interesse, ikke minst i næringslivet. Men selvfølgelig også fordi våre smartphones leveres med «state of the art»- teknologi og et flott design – til priser som er ytterst konkurransedyktige», forteller Smartbizz direktør Niels Stielund.
«Det er samtidig mulig å kjøpe med en «all-risk»-forsikring på alle produktene gjennom Smartbizz. En forsikring som gjøres i samarbeid med et stort forsikringsselskap og som også tilbyr forsikringer på andre kjente produkter – og til samme lave pris. Dette er i seg selv en anerkjennelse av kvaliteten på disse produktene,» fortsetter Niels Stielund.
Smartbizz har tatt inn fem forskjellige modeller i sitt utvalg og har alle modeller på lager slik at du kan både se og prøve produktet før du kjøper så du ikke handler i blinde, som ved f.eks. handel på nettet.
Smartbizz har også satt god service høyt på dagsordenen, fordi firmaet har inngått avtale med firmaet iRep om at all form for reparasjon og service – hvis uhellet skulle være ute. Dessuten hjelp til å sette opp telefonen, epost, med mer er naturligvis også inkludert.
I Skandinavia selger Smartbizz hovedsakelig produktene gjennom forhandlere til næringslivskunder, men i Spania er alle private kunder velkommen fordi løsningen med de to simkortene og den høye hastighet er genial til alle som har både et spansk og et hjemlig, nasjonalt nummer – nå i samme telefon.
Man kan få opplyst om nærmeste forhandler hos Smartbizz på telefon +34 694 42 58 56 eller +34 694 42 58 68.
 
 
Optica-Laza-til-Louise
 
Høstens brillemote – og bursdag hos Optica Laza

Fredag 17. oktober fra kl. 12.00 – 19.00 inviterer optikerforretningen Optica Laza i Calahonda til åpent hus. Det er nå ett år siden den tredje forretningen i den familieeide optikerkjeden åpnet i Centro Cipreses i Calahonda (de to andre forretningene ligger i hhv. Fuengirola og La Cala de Mijas). Ombygningen, klargjøringen og åpningen av forretningen gikk så raskt at det ikke fantes tid til en åpningsmottakelse. Derfor er det med enda større glede at Rocio, Esperanza og Gabriella endelig inviterer til bursdag, og de gleder seg til se alle sine nåværende kunder og naturligvis også til å vise fram forretningen til alle de som ikke tidligere har stukket innom.
Så benytt muligheten 17. oktober til å kikke inn, få et glass vin og en tapa, hilse på innehaverne og personalet og se høstens nye mote innenfor brilleverdenen. Du kan også denne dagen delta i den store loddtrekning om eksklusive brilleinnfatninger. Og husk at Optica Laza også har en fullt utstyrt hørselsklinikk til de som trenger auditiv hjelp.
Du finner Optica Laza i Calahonda, CC Los Cipreses (ved siden av apoteket og ca. 500 m. fra Den norske sjømannskirken). Tlf.: +34 952 93 51 72 www.opticalaza.es
 
 
st-jensenbeds
 
Ny teknologi fra skandinaviske Jensen Beds
Med Exact – Jensen Comfort Adjustment – kan du selv velge fastheten på madrassen din. Dette er en forbedring som svarer på forbrukernes krav om personlige tilpasninger.
Fastheten på madrasser er noe de fleste forbrukere er bevisste på. Med Jensens nye funksjon Exact, er grensene for eksisterende komfort overskredet. Med et enkelt klikk kan brukerne nå velge en mykere eller fastere madrass – noe som gir større fleksibilitet.
 
For optimal søvn
Exact – Jensen Comfort Adjustment – er en funksjon for aktive mennesker som ønsker optimal søvn og hvile. Den nye teknologien gjør at fastheten på madrassen kan endres etter hvordan brukerne føler seg, og den gjør at alle som er villig til å investere litt ekstra får mulighet for å finne sin egen individuelle sovekomfort.
 
Forbedret liggekomfort
Jensen har tradisjon for å være først ute med nye og forbedrede løsninger og er ledende i markedet. Deres mål er å forbedre folks liggekomfort ved å utfordre dagens løsninger gjennom ny teknologi og kreative tilnærminger.
 
For mer informasjon:
Jensen Store, Nueva Andalucía, Marbella 952 90 88 55 / 662 905 945 
stefan@jensenstore.no. 
www.jensenstore.com. 
 
 
BoConcept
BoConcept lanserer ny 2015 kolleksjon
Med nye designikoner, multifunksjonelle møbler, eksklusive materialer, skinnende detaljer og masser av blått, er BoConcept klar med den største kolleksjonsendringen på møbler og accessories noensinne. Under overskriften ‘It’s a concept’, hyller BoConcept individualismen ved å tilby utallige muligheter i en gjennomført og koordinert kolleksjon, som kan settes sammen slik at de matcher ethvert personlig behov. Så uansett om det er den nye blåfargen, de skinnende metallene eller den mest delikate gråtonen, kan du designe det slik at det matcher din stil og dine behov. Og hvis du liker det litt mer mere eksklusivt og ekstravagant, så finner du også de varme fargene av mørkt lær og espresso eikefiner som alle får et stenk med glamour når de matches med nye metalliske fargene på detaljer og accessories fra BoConcept. Trikset er å ikke overdrive, men å gi det gnist med delikate detaljer i kobber og sølv for å skape en helt fantastisk og annerledes look, og det finnes som sagt masser av lamper, tepper, puter, vaser og skulpturer i kobber, sølv og messing som kan gi stuen liv og glamour.
Se kolleksjonen i den nye 164 siders store katalogen eller på www.boconcept.es fra 1. september 2014.

 
 
st-laege
 

Nytt skandinavisk legesenter i Elviria

Clinica NorMed er et nytt og moderne norsk legesenter på Costa del Sol. I flotte, nye lokaler kan senteret tilby alt innen allmennmedisin, lett tilgjengelig for turister og fastboende. Dr Beate Abraham-Nilsen er norsk lege, med spesialistutdanning i Øre-Nese-Hals-sykdommer. Hun foretar også hode- og halskirurgi, som etter henvisning fra lege, kan bli utført her og refundert etter HELFO-takster. I tillegg er Clinica NorMed dyktige på diverse aldersforyngrende behandlinger og tilbyr bl.a Restylane og Botox.
Klinikken ligger lett tilgjengelig i Centro Comercial Elviria (avkjørsel Elviria fra A7), ca. 15 km fra Fuengirola og 10 km fra Marbella. I det samme senteret finner man også den norske tannlegeklinikken Clinica NorDental, som drives av Beates mann, Bjørn Abraham-Nilsen. Dette muliggjør et godt, tverrfaglig samarbeid mellom de to så nært beslektede helseinstitusjonene.
Dr. Abraham-Nilsen var ferdig utdannet lege i 2002, og har siden opparbeidet seg mange års erfaring innen spansk og norsk helsevesen. Beate snakker flytende spansk, og i sine første år som lege jobbet hun på akuttavdeling ved sykehuset i Marbella, en intens og hektisk erfaring. Fra 2007 hadde hun et lengre opphold i Norge, med spesialisering og fordypning i øre-nese-hals, og var samtidig ansatt som lege og kirurg ved Sørlandet sykehus, Kristiansand og på Haukeland Sykehus, Bergen.
I tillegg til å fungere som et norsk «fastlege»-senter, tar klinikken imot og akuttbehandler skader og sykdommer. Blodprøver og flere andre enklere hurtigtester, som for eksempel INR, CRP og EKG, tas på stedet – også uten timebestilling. Og dersom det er vanskelig for pasienten å komme til klinikken, tilbys det hjemmebesøk.
Mange spesialistoppgaver kan utføres på Clinica NorMed, som bl.a. søvnregistering, snorkeoperasjoner, bihule-utredning, fjerning av føflekker og reduksjon av nesemuslinger. Operasjoner som krever narkose blir utført av dr. Abraham-Nilsen på Hospital Xanit i Benalmadena.
Kjekt å vite; Du som benytter deg av legehjelp i utlandet kan få refundert deler av utgiftene, også uten reiseforsikring. Når det gjelder spesialistlegebehandling, så trenger du en henvising fra din norske fastlege. Behandlingen blir refundert etter norske HELFO-takster.
Beate og hennes dyktige team ønsker deg velkommen neste gang du trenger legehjelp.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.