Månedsmagasinet på Costa del Sol
IMG 7490
 
Nyt sommeren med energibesparende aircondition

Sommeren er nok en gang er, og det kan ofte være en varm opplevelse å oppholde seg innendørs, særlig om natten når man skal sove. Mange velger bort en aircondition på grunn av de høye el-prisene samt støy fra anlegget og går derfor glipp av en god natts søvn. Likevel finnes det i dag aircondition-anlegg som er så energibesparende at man ikke behøver å være nervøs for den neste el-regningen. I de fleste tilfeller skyldes det store energiforbruket at det er snakk om gamle og svært støyende aircondition-apparater – eller nye anlegg med gammel teknologi.
Men det er det en løsning på. De danske firmaet Dancon tilbyr å skifte ut det gamle aircondition-anlegget med et nytt fra Toshiba som både er energibesparende og støysvakt, faktisk helt ned til 20 dB på innendørs anlegget. Den nye teknikken i Toshibas aircondition-anlegg går hånd i hånd med dagens fokus på lavt energiforbruk og lave eller ingen støyplager og bruker inntil 50 prosent mindre energi enn et tradisjonelt anlegg. Samtidig er det også mulig å ha inntil fem anlegg gående på samme system.
Dancon har også varmepumper til gulvvarme og swimmingpools.
Dancon drives av danske Bent Henningsen som startet virksomheten i 1990. Dancon er kjent for å være et stabilt, effektivt og troverdig firma som alltid yter et godt kvalitetsarbeid og gir høy service, og nettopp derfor har firmaet nå eksistert i nesten 25 år.
Dancon dekker hele kysten fra Almería til Gibraltar. Hvis du er interessert i et uforpliktende tilbud, kan Dancon kontaktes på 952 46 54 55 eller 608 65 87 53.
Se også www.dancon.es.
 
 
Scannet-forside-On-Foot
 
«Fod på Andalusien» nå på engelsk
Else Byskovs vandrebok «Fod på Andalusien – 40 utflugter med indlagt vandring i den sydspanske natur» har været litt av en bestseller, og nå er boken kommet på engelsk med tittelen: «On Foot in Andalucía – 40 Hiking Excursions in Southern Spain.
Den engelske utgaven inneholder nøyaktig de samme utfluktene som den danske, men det er lagt til kart, visse utflukter er revidert og utvider og det er flere fotos.
Boken har kommet ut hos Amazon og kan kjøpes i alle Amazons avdelinger, f.eks. på: www.amazon.es
Dessuten kan den kjøpes hos Vitamina i Centro Idea og på tannlegeklinikken Dentadanés i Maro (Nerja) der den danske versjonen også kan kjøpes.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.