Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hva er permanent makeup?

Del

helse-permanentMakeup
Er permanent makeup en ny, moderne trend innenfor skjønnhet? Nei, faktisk har det eksistert i over 20 år og er nå mer brukt og in enn noensinne.
Permanent makeup (også kalt mikropigmentasjon) minner på mange måter om tatovering, men er likevel ikke permanent og sitter altså ikke i huden for evig tid. Permanent makeup forsvinner gradvis etter 2-3 år, men kan fornyes igjen og igjen.
Mange, både kvinner og menn, velger denne løsningen for å korrigere for manglende hårvekst (bryn, vipper og skjegg) eller som makeup (eyeliner, bryn og leppekant).
Systemet er bygget opp på naturlige farger uten nikkel, metaller, parfyme og andre allergifremkallende stoffer – og det betyr at alle tåler fargene.
Påføringen av fargen minner en del om virkelig kroppstatovering, likevel går nålen langt fra så dypt i huden, og det gjør ikke i nærheten så vondt. Fargene har samme pH-verdi som huden, og kan derfor utskilles fra kroppen igjen. Mikropigmentering kan altså gjøres på nesten alle, uansett alder og hudtype.
 
Ofte hender det at våre naturlige pigmenter blir lysere med alderen og at hårveksten på bryn og vipper blir finere eller uteblir helt – og det problemet kan løses med permanent makeup. Bryn kan tegnes opp igjen med hårtegnings- eller skyggeteknikk. Øyne kan innrammes helt eller delvis og leppene kan få tilbake sin naturlige kontur. Resultatene kan spenne bredt fra den lyse, naturlige look´en til det litt mørkere.
 
Hygienen og resultatene med Golden Eye, som er det systemet Nana Norrbom arbeider med, er helt på topp.
”Alt ligger i engangspakninger og er forseglet, fargene er silkeaktige og av svært høy kvalitet – og vil derfor forbli naturlige i huden”, forklarer hun. ”Som forbruker må man passe seg for billige behandlinger med kopiprodukter og Taiwan-farger, fordi det kan ende med lite vakre resultater og allergiutslett. Det er ikke uten grunn at Golden Eye er det eneste godkjente og permanent makeup-systemet i Spania og i EU”, sier kosmetolog og linergist Nana Norrbom som har sin klinikk i Fuengirola.
 
”Min modell, Malene, ønsket kraftigere bryn, fyldige i formen.
Fargen som er pigmentert inn i huden, er sjokoladebrun som gir en varm og mørk tone til brunetter.
Teknikken som jeg har brukt, er hårtegningsteknikk med 3 D-effekt.
Huden trenger tre til fire dage på å bli restituert etter pigmenteringen, og en kontroll av brynene gjøres i ukene etterpå.
I dagene etter behandlingen må man smøre brynene ofte med en krem som framskynder restitueringen.
 
Ønsker du en flott og naturlig look, så ring og ta en prat med Nana Norrbom – eller bestill en konsultasjon på tlf.: 610 716 048.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.