Månedsmagasinet på Costa del Sol
Blir det Real Madrid på Martin Ødegaard?

Blir det Real Madrid på Martin Ødegaard?

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Untitled-1
Mye tyder på at Carlo Ancelotti blir Ødegaards neste manager. Bilde: Flickr.

Det meste tyder på at Norges største fotballtalent velger spansk fotball i 2015. Om det blir januar- eller sommervinduet er vanskelig å spå, men det er ingen grunn til å tvile på at Ødegaard spiller i La Liga neste sesong.

 
At det er Real Madrid som er den mest høyaktuelle klubben, gjør det hele enda mer spennende. Aldri før har en norsk spiller spilt for hvittrøyene, og om en 16-åring får spilletid for kanskje verdens beste fotballag, ja da har vi en norsk diamant å følge de neste 15 årene.
Samtidig blir det spennende å se hvilken rolle han får i Real Madrid, om han til slutt bestemmer seg for å signere for dem. Martin Ødegaard har en ypperlig mulighet til å bli en av Skandinavias beste fotballspiller gjennom tidene om han drar til Real Madrid. Signerer han for Real Madrid blir han millionær, noe du også kan bli med Betsafe casino.
 
Lær av Zlatan
I moderne fotball er det Zlatan Ibrahimovic som er den største nordiske spilleren. Fra han begynte Europa-turneen med Ajax, har han vært innom noen av kontinentets beste lag, deriblant en rekke italienske klubber og Real Madrids argeste rival – Barcelona.
Ødegaard kan lære mye av Zlatan, selv om han er en helt annen spillertype enn den storvokste svensken. Ødegaard har også en helt annerledes personlighet. Han er mer jordnær og snakker ikke så høytidelig om seg selv, men én ting har de til felles – de ønsker begge å ha det gøy med fotballen.
 
Laudrup advarer
Mange har sagt mye om Ødegaards neste klubb, men få har sagt tydeligere ifra enn danske Michael Laudrup. Han advarer Ødegaard på det sterkeste å signere for Real Madrid.
Han har erfaring som spiller fra både Real Madrid, Barcelona og Ajax, og han ønsker at Ødegaard skal velge Ajax.
– Om han var min sønn, hadde jeg sendt ham til Nederland, sa Laudrup nylig.
Kanskje har Laudrup et poeng. Real Madrid er nemlig en av favorittene til å vinne Champions League denne sesongen, noe som tilsier at det blir vanskelig å spille seg inn på førstelaget for en 16-åring.
Samtidig er det få bedre steder å utvikle seg enn på trening med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Isco og James Rodriguez..
Det blir spennende å se hva Ødegaard til slutt velger, men at han heller mot Real Madrid er ikke nødvendigvis en dum ting, så lenge han fortsetter å kose seg med fotballen og utvikler seg.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet