Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ny bok om vandreturer i Sierra Nevada

Ny bok om vandreturer i Sierra Nevada

fjeldvandring
 
– Alpujarras gir deg helt unike opplevelser, hevder forfatterne Laila og Sverre Ording Fjeld.
 
Ekteparet Laila og Sverre Ording Fjeld har vandret rundt i spanske fjell i mer enn 20 år. Fra før har de skrevet boka ” “70 Fjellturer på Costa Blanca”, i år har de utgitt boka ”Fjellvandringer” som tar for seg vandrestier i Alpujarras i den sørlige delen av Sierra Nevada. Her har det norske ekteparet som veksler mellom Costa Blanca og Norge, beskrevet 140 kilometer med stier og gjennom 34 pueblos blancos – hvite landsbyer – i Alpujarras.
– Spania er så mye mer enn det mange er klar over. Hvis man er på utkikk etter en helt unik opplevelse er denne boken oppskriften på det, sier Sverre. Overfor Moss Avis nøler han ikke med å beskrive sine opplevelser i Sierra Nevada og de 1.000 år gamle pueblos´ene som det fineste han har opplevd.
Den nye turguiden er bygd opp slik at man kan gå hele turer eller bare ta deler av traseen. Boka inneholder beskrivelser om hvordan man finner fram, både på veien dit og i selve terrenget.
Er du interessert i boka, kan den bestilles direkte fra forfatteren fjeldsverre@gmail.com. Den kan også kjøpes i butikken Nomaden i Oslo og på internet og i utvalgte norske butikker i Alfaz del Pi.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.