Månedsmagasinet på Costa del Sol
Til kamp mot pigmentflekker med IS CLINICAL

Til kamp mot pigmentflekker med IS CLINICAL

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
NanaNorrbom

Vintermånedene er den tiden av året da huden får mindre sol, og dermed også det tidspunkt på året hvor det er best å arbeide med å redusere pigmentflekker i huden.
Svært mange kvinner og menn sliter med hyperpigmentering i huden, noe som kan skyldes bl.a. sol, hormonelle forandringer, graviditet og hudsykdommer.
Noen opplever det bare noen steder som på kinnet eller halsen, mens andre får problemer i hele ansiktet og i en mer ujevn utgave.
Pigmentflekkene skyldes den økte produksjonen av melanocytter når huden rammes av solstråler.
 
«Jeg benytter hudpleieserien IS CLINICAL til behandlinger i klinikken, og det er to svært effektive hjemmepleieprodukter for å bekjempe disse irriterende pigmentflekkene», sier kosmetolog Nana Norrbom:
«White Lightening Complex er en super effektiv krem til bruk om dagen. Den passer til alle hudtyper, er svært fuktgivende og er effektiv i kampen mot pigmentflekker med ingredienser som sukkerrør, Salix Alba, norsk Kelp, hyalyron, mm.
Kremen arbeider i dybden av huden, der hvor melanocyttene finnes (disse halveres ved bruk av produktene) og virker samtidig også som anti-age krem. På bare to uker ser man forskjell og etter få måneder er huden igjen superfin.
Om natten anbefaler jeg det aktive serumet White Lightening Serum, som reparerer huden og trenger litt dypere ned med sine aktive ingredienser, fordi den er flytende og har mindre molekylestørrelse.
Med disse to produktene er kampen mot pigmentflekkene i gang 100 % – også på hender og på brystet».
«Vi bor i et solrikt klima, og bare en dag uten solkrem gjør pigmentflekkene mørke. Kan du nikke gjenkjennende til dette, så kontakt meg gjerne på tlf.. 610 716 048 for en prat om hva disse produktene kan gjøre for deg. Jeg har fotodokumentasjon på de gode resultatene», sier Nana Norrbom.
Av Nana Norrbom

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet