Månedsmagasinet på Costa del Sol
Skandinavisk tannlegekvalitet til spanske priser

Skandinavisk tannlegekvalitet til spanske priser

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Artikel DENTIS DNM November 2013 A

Hos den veletablerte tannlegeklinikken Dentis som har eksistert siden 2005, legger man stor vekt på å tilby skandinavisk service, selv om eieren Ester Gibert er spansk.
«Jeg er spansk, men når det kommer til tannpleie, tenker og arbeider jeg som en skandinav,» sier Esther Gibert Astelarra som for åtte år siden åpnet tannlegeklinikken Dentis i Torre del Mar.
Fra første dag har hun utelukkende benyttet tysk og skandinavisk utstyr, produkter og personale.
«Vi er en spansk/skandinavisk klinikk som leverer tannpleie av skandinavisk kvalitet, men til spanske priser,» forsikrer Nina Merete Skog som er Dentis´ norske assistent.
Takket være det lave spanske prisnivået og det faktum at tannleger i Spania har momsfritak, koster det bare rundt halvparten å gå til tannlegen i Spania i forhold til i Danmark, Sverige og Norge. Derfor koster tannrensing og et ettersyn bare 30 euro, fyllinger fra 40 euro og kroner fra 260 euro. Men dette går ikke utover kvaliteten, lover de hos Dentis.
«Kvaliteten og garantien på vårt arbeid er fullt på høyde med det en klinikk i Skandinavia gjør. Teknisk er vi i første rekke,» garanterer Nina Merete Skog med henvisning til at Dentis, som en av svært få tannleger i Málaga-provinsen som tilbyr nyeste teknikk innenfor implantater.

Artikel DENTIS DNM November 2013

 
All-On-4
Hos Dentis følger man utviklingen og klinikken har tatt i bruk den nye teknikken «All-On-4». Det er en ny, revolusjonerende teknikk som muliggjør plassering av fire permanente implantater på en enkelt dag.
«Det er teknologisk sett et stort framskritt, og for pasienten sikrer det minst mulig ubehag og forbedret livskvalitet. For oss er det en stor ære å kunne tilby den nyeste teknologien,» sier Esther Gibert Astelarra som nylig flyttet klinikken til nye, flotte lokaler som ligger mer sentralt til.
«Vi ligger nå midt på hovedgaten i Torre del Mar, så klinikken er svært lett å finne, og vi har gratis parkering i p-huset Las Yucas. Vår klinikk har alltid vært preget av et internasjonalt klientell, og flere og flere skandinaver finner veien til oss,» avslutter Nina Merete Skog.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet