Månedsmagasinet på Costa del Sol
Anti-aging med oppsiktsvekkende resultater

Anti-aging med oppsiktsvekkende resultater

before after yec

Den eksklusive hudpleieserien IS CLINICAL kan nå fås hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola.
Serien består av eksepsjonell, resultatorientert anti-aging og hudoptimerende formler, og ved å utvikle og utnytte den mest avanserte forskningsteknologien, har Innovative Skincare som er firmaet bak – sammen med et team av leger og forskere – minutiøst skapt produkter som leverer raske, sikre, langsiktige og positive resultater.
IS CLINICAL-produktene anbefales av ledende dermatologer, plastiske kirurger, leger samt hudpleiere, og firmaet følger de høyeste etiske standarder for å leve opp til målet om å forbedre kundenes livskvalitet.

IS CLINICAL-serien består av både hjemmepleieprodukter og behandlinger i klinikken.
Hele serien er bygd opp på planter, naturlige vitaminer og hyaluronsyre (naturlig restylane). Alle ingredienser forekommer i svært konsentrerte doser, noe som gir raske resultater.
Huden blir glattere og vakrere bare i løpet av en ukes tid, og ved pigmentproblemer sees det resultater allerede etter de to første ukene.
IS CLINICAL-serien er opplagt å bruke hvis man har vurdert, men valgt bort restylane- og botoxinjeksjoner, for her er det snakk om en ansiktsløftning uten bruk av sprøyter, og uten ubehag og bivirkninger.
Serien inneholder 10 helt unike behandlingsprodukter, samt rense- og fuktgivende/opp strammende kremer og signaturproduktene YouthComplex og Youth Eye Complex.
Youth Complex anvendes morgen og kveld, den passer for alle hudtyper, reduserer linjer og rynker og aller viktigst; den stimulerer hudens egen produksjon av collagen slik at det virkelig strammes opp.
Youth Eye Complex virker på alt fra mørke rander, rynker og poser rundt øynene og er også fantastisk effektiv på små rynker rundt munnen.
Noen av de aktive ingrediensene i Youth-produktene er bla. en stor dose hyaluron (botanisk utvunnet), vitamin A, C og B 5, samt kobber-triptider som får huden til å produsere mer collagenigen.
Andre av de aktive serumene arbeider i huden mot pigmentproblemer eller arr, samt rosacea/rødme.
Serien kan bygges opp etter ønske og behov og kan også kombineres med det man bruker på forhånd.
Serien er fantastisk også til kreftpasienter, for eksempel brystkreftopererte fordi det er utviklet et serum som visker ut arrvev på 3 – 6 måneder.
I klinikken tilbys en effektiv ansiktsbehandling, Red Carpet Treatment, som forbedrer hudens elastisitet, rynkedybder og teint – helt fantastisk bare på én behandling.
Ved et behandlingsforløp på fire behandlinger sees enda bedre resultater, hvilket også kan fremmes med bruk av hjemmepleieproduktene parallelt med behandling i klinikken. Som introduksjonstilbud tilbys en Red Carpet Treatment til 100 euro.
Har du lyst til å høre mer om IS CLINICAL-serien, kontakt Nana Norrbom på tlf.: 610 716 048 eller stikk innom klinikken og opplev denne fantastiske, dermatologiske serien.
Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.