Månedsmagasinet på Costa del Sol

Magnesium Plus
B6 – Folsyre (B9) – B12
Alle trenger det livsviktige stoffet magnesium. Det finnes 20-28 g magnesium i den voksne menneskekroppen. Av dette finnes 99 prosent i cellene der magnesium regulerer funksjonen av flere enzymsystem. Mesteparten av magnesiumet finnes i skjelettet (60 %) og i musklene (20 %). Bare 1 % av magnesiumet finnes i væsker utenfor cellene, bl.a. i serum. Derfor er også magnesium i serum et dårlig mål på vevets magnesiuminnhold.
Dette mineraler har mange viktige funksjoner i vevet. Magnesium bygger opp immunforsvaret mot mange sykdommer. Man har konstatert at innholdet av magnesium i de røde blodlegemene er mindre enn normalt hos blant annet brystcancer- og hjertepasienter. Magnesium spiller sammen med folsyre, B6- og B12-vitaminer. Om du vil forsikre at du får i deg tilstrekkelige mengder, så ta gjerne magnesium sammen med disse vitaminene som et daglig kosttilskudd.
Magnesium er et viktig mineral for kroppen vår. Mange forskere mener at gjennomsnittsinntaket av magnesium er lavere enn det som er anbefalt, og at over 80 % av befolkningen lider av latent magnesiummangel. Grupper som er spesielt utsatt, er de med overforbruk av alkohol, og de som tar hjertemedisiner. Magnesium er av stor viktighet for hjertet og hele sirkulasjonssystemet fordi det motvirker en økning av blodtrykket og forhindrer infarkt og at arterieveggene blir harde. Hjertepasienter har ofte mangel på magnesium. Og ved å balansere denne mengden, kan de lette på symptomene og øke treningskapasiteten sin. En rekke studier viser også at ved å ta magnesium reduseres risikoen for hjerteinfarkt og særlig, gjentakende infarkt senere i livet. Denne kompletterende behandlingen er harmløs og billig og kan hjelpe på andre symptomer også.

Magnesium med B6-Folsyre (B9) – B12 kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.