Månedsmagasinet på Costa del Sol

Vintervær gir raskt tørre og sprukne lepper som ser triste og bleke ut. Derfor er det viktig å beskytte dem mot sol og vind. Et nyttig og godt tips er å børste leppene lett med tannbørsten – det fjerner de gamle, tørre hudcellene og setter i gang blodsirkulasjonen slik at leppene får tilbake den opprinnelige bløtheten og glansen.
Bruk leppepomade hver dag og gjerne gloss eller leppestift – de beskytter begge mot uttørring.
Med alderen mister de fleste kvinner en del pigment på leppene, omrisset av leppene utviskes og rynkene begynner å vise sig. Amorbuene er nå vanskelige å se, og leppene ser mindre ut og virker ikke så fyldige som før.
Med permanent makeup kan leppekonturene gjenskapes og pigmentene på leppene økes igjen. Permanent leppelinje er en mikro-pigmentering med naturlige fargestoffer og helt uten bivirkninger. Fargene finnes i mange toner, og vi hjelper deg med å velge den som passer best til hud og hår. Permanent makeup pigmenteres inn som en naturlig linje langs den opprinnelige leppekonturen.
Ved evt. uregelmessigheter i leppekonturen korrigeres det og skjeve eller manglende amorbuer kan rettes opp med en linje som matcher leppens egen farge.
Ved rynker rundt munnen er en permanent lipliner en alle tiders løsning – den innpigmenterte fargen forhindrer nemlig at leppestift og gloss flyter ut i rynkene rundt munnen.
Behandlingen med Goldeneye-permanent makeup foregår under lokalbedøvelse med kreme og er derfor ikke ubehagelig. Alle Goldeneye’s farger er testet og rene. Derfor vil man aldri oppleve allergiske reaksjoner. Systemet brukes også til å tegne opp eyeliner og øyenbryn.
Har du et ønske om å få en flott og naturlig ”leppelook”, så ring og ta en prat med Nana Norrbom – eller bestill en konsultasjon på tlf.: 610 716 048.

Av Autorisert kosmetolog og linergist Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.