Månedsmagasinet på Costa del Sol
Norsk Forening – Costa del Sol mai 2012

Norsk Forening - Costa del Sol mai 2012

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Sommer
Enda en gang er en sesong over. Norsk Forening har hatt en vinter med masse aktivitet. Nye medlemmer har kommet til, og Alpingruppen, Boulegruppen og Malegruppen har hatt stor oppslutning. Mange har møtt til medlemsmøtene og hyggekveldene og til bingoen. Turene har vært fulltegnet.
Til glede for mange har Hjelpe- og støttegruppen etter en pause tatt opp igjen sine møter med nyttige og spennende foredrag. Mens den hele tiden har ytt hjelp til den som har måttet trenge en eller annen form for hjelpemiddel eller annet.
Vi legger også merke til at medlemmene hjelper og støtter hverandre når det blir vanskelig å greie alt selv. Det vitner om mye godt vennskap og godt kameratskap medlemmene mellom.
Alt det frivillige arbeidet som blir gjort har vi skrevet om før. Det gjør at folk kan komme og spise sin middag hver dag i hyggelig selskap, eller bare komme innom for å prate og ta en kopp kaffe. Alle er vi glade i Norsk Forening, men nå stenger den for denne sesongen. Internasjonale Dager er over. Det har vært redusert åpningstid i mai. Og når 17.mai er over, lukkes dørene for sommeren.
De aller fleste er reist hjem, nå er det bare de fastboende som er igjen.

Ny Sesongåpning
Mandag 17. september åpner Norsk Forening for ny sesong. Første medlemsmøte blir 25. oktober. Da vil vi få se bilder og få et resyme av årets Internasjonale Dager.

Turer
18. oktober er det planlagt en tur til Antequera og Teba.
15. november er det planlagt tur til Alhama de Granada ( mrk. det er ikke Granada med Alhambra).

God Sommer
Så håper vi alle får en fin sommer i Norge. Og at vi får se flest mulig tilbake til høsten, klare for en ny, travel vinter.

 

 

Internasjonale dager
er over. Norsk Forening hadde en ny casita som kanskje var i minste laget, men alt gikk som det skulle. Dagene var preget av regn dette året, og det førte til at besøket var noe mindre enn ellers. Men 1. mai strålte solen og folk strømmet på.
Det var mye populær underholdning. Happy Skvett kom fra Norge og spilte jevnlig, og elever fra Den Norske Skolen underholdt.
Det ble servert masse god, norsk mat og folk kunne kjøpe norsk laks og norsk akevitt.
Utenfor casitaen var det plassert et norsk troll. Det har kjennetegnet den norske casitaen i mange år. Men for første gang kunne man på spansk lese om norske troll på et ark som var festet på brystet til trollet.
Max, som er elev på Den Norske Skolen var med og laget dette trollet for mange år siden. Nå går han på videregående skole og stilte som pølseselger i casitaen.
Loddsalget er viktig for å få dekket en del utgifter. Det gikk strykende og mange kunne gå hjem med gevinst.
Så var det å rydde bort, og en sliten, men fornøyd stab kunne se tilbake på nok et år som deltakere i Internasjonale Dager.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet