Månedsmagasinet på Costa del Sol

Sothys lanserer nå sin nye generasjon av sammensatte kroppspleieprodukter. Serien til hjemmepleie består av fire spesialprodukter som garanterer et flott og effektivt resultat etter bare fire ukers bruk. Det er nettopp de gode testresultatene som har fått kosmetolog Nana Norrbom til å ta inn serien for salg på klinikken.

“Mange kvinner er plaget av cellulitt i ulik grad. Det finnes ikke bare en type, men derimot tre forskjellige, og de fleste kvinner opplever at det er vanskelig å elimenere cellulitten på noen enkel måte”, forklarer Nana Norrbom.
“Sothys har oppfunnet en sjokk-kur til selv den dypest liggende og vanskeligste typen cellulitt. Behandlingen er framstilt i ampull-form der halvparten påføres om morgenen og resten før sengetid. Det er en lett og ikke-fetende gelé som raskt opptas i huden. Sjokk-kuren virker også oppstrammende slik at man kan måle seg fram til effekten – regn med ca. 1 cm på hvert lår på bare 14 dager.”

I tillegg til sjokk-kuren inneholder serien også en ny cellulittkrem som for et ekstra godt resultat kan påføres oppå gelen morgen og kveld.
Kremen reduserer den synlige, appelsinlignende overflate-utseendet på kort tid.
Den bryter ned fettcellene under huden og forbedrer mikro-sirkulasjonen i huden.
Ved bruk av denne superkremen kan man “krympe” ytterligere opptil 1,2 cm i løpet av fire ukers bruk, dvs. ca. 2,4 cm i alt hvis produktene kombineres.

Hvis problemet ligger rundt mage, hofter eller overarmer, har Sothys også en nyhet for det, nemlig den nye kremen Remodelling som i testen ga 75 % av kvinnene et synlig og flott resultat. Etter vekttap, graviditet eller i forbindelse med aldring av huden på underarmer, mage, lår osv., vil huden bli mer fast og oppstrammet/glattet etter bruk av kremen.
Kremen er bløt og lekker i konsistensen og fungerer samtidig som bodylotion på de sonene man bruker den.

Nyeste produkt i Sothys-serien er en utglattende krem mot strekkmerker.
Strekkmerker oppstår når de elastiske fibrene i huden brister. Det kan bl.a. skje under graviditet eller en vektøkning som skjer for raskt.
Av kvinnene som testet kremen, oppnådde 61% en flottere og mer glatt hud der strekene i huden var.
Kremen er også effektiv på rynker som oppstår på decolte (over brystet), etter for mye soling og vanlig aldring (nedbryting av elastisiteten i huden pga. lavere innhold av collagen og elastin i huden).

For mer informasjon om produktene og deres effekt, vennligst kontakt kosmetolog Nana Norrbom på tlf.: 610 71 60 48.na

Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.