Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bio-freeze – “Den kalde metoden”, rask og effektiv smertelindring

Bio-freeze – “Den kalde metoden”, rask og effektiv smertelindring

Hva er BIOFREEZE med ILEX?
Biofreeze med Ilex er en kjølende smertelindrer basert på 100 % naturlig mentol; et allsidig og enestående produkt til utvendig bruk som benyttes ved smerter i muskler og ledd, samt ved skader.
ILEX er et planteekstrakt fra søramerikansk kristtorn som forlenger Biofreezes kjølende virkning.
I motsetning til andre hjelpemidler til utvendig bruk, inneholder ikke Biofreeze voks, oljer, aloe, petroleum eller hormoner. Biofreeze er ikke testet på dyr, fetter ikke, gir ikke flekker, og duften forsvinner. På grund av sine bestanddeler er Biofreeze et enestående middel som virker raskt og lenge.

Gel-roll-on:
– velegnet til vedlikehold mellom behandlinger.
– enkel å ta med overalt og lett å bruke i løpet av dagen på arbeidsplassen.

Gel-tube:

– Masseres inn for optimal, langvarig, dyptrengende smertelindring.
– Effektiv for å behandle muskelømhet, ryggsmerter, stive ledd og akutte smerter.

Spray:

– Velegnet til bruk for bl.a. eldre pasienter ved behandling av vanskelig tilgjengelige
områder.
– Massasje er unødvendig. Det kan sprayes på fra alle kanter.
– Perfekt til atletiske aktiviteter – så vel under som etter sportsutøvelsen – rask og enkel påføring og rask smertelindring. Fetter ikke.

Slik virker BIOFREEZE
Biofreeze letter smerten ved hjelp av kuldeterapi. Ved avkjøling av musklene dempes hevelse og ømhet, og smerten avtar gradvis deretter fordi nervespissene ikke lenger irriteres av muskeltrykk. Ved kuldeterapi minskes blodtilstrømningen, og smerten og hevelsen f.eks. ved akutte skader, mm., dempes derfor således betydelig. Behandlingen kan gjentas med jevne mellomrom.

BIOFREEZE kan brukes 3-4 ganger per dag på det steder med smerte
takket være innholdet av 100 % naturlig ILEX, forlenges Biofreezes kjølende og lindrende virkning. Det betyr at stive og smertende muskler og ledd slapper bedre av og over lenger tid (i minst 6 timer), noe som fremmer helbredelsesprosessen.

Hvem kan bruke BIOFREEZE?

Personer som lider av ryggsmerter, smertende muskler og ledd kan ha nytte av dette middelet. Biofreeze lindrer smerte som skyldes kontorarbeid, (sports)skader og smerter forårsaket av overbelastning og feil bruk av muskler og ledd.

BIOFREEZE med Ilex kan fås på tube, på spray eller som roll-on i Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina, Centro Idea

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.