Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email


En stilfull samling elever fra Den norske skolen Málaga og deres jevnaldrende kolleger ved Den svenske skolen i Fuengirola satte hverandre i stevne under årets tradisjonelle ball. Foto: Arne Bjørndal

Årets skoleball ble en spesiell og minnerik kveld for elevene ved Den norske skolen Málaga.

Det skyldtes først og fremst at for første gang i skolens historie var jevnaldrende elever fra den svenske skolen i Fuengirola invitert til det tradisjonelle skoleballet.
Høydepunktene stod i kø denne fredagskvelden: Her vanket det alkoholfri sjampanje som velkomstdrink til alle elever før bordsetning.

Tre-retters middag
Så satte de 38 norske – og de 20 inviterte svenske elevene seg til bords. I forhold til en vanlig skolehverdag var rollene snudd på hodet, for denne kvelden var det lærerne som sto for maten og serverte tre-retters festmeny til elevene. Menyen bestod av melon med skinke til forrett, svinesteik og sjampinjongsaus til hovedrett og is med jordbær til dessert.
Det tok ikke særlig lang tid før praten gikk livlig rundt bordet og mellom de svenske og norske elevene.

Polonese og kåringer
Etter middagen fortsatte det hele med stilfullt gjennomført polonese på ballplassen anført av de norske ungdomsskoleelevene Fanny og Per-Kristian. Deretter ble musikkanlegget skrudd på slik at den ”skikkelige” dansen kunne begynne.
Som avslutning på den svært vellykkede kvelden, var det kåringene i hele åtte kategorier: Kveldens konge, kveldens dronning, best kledde gutt og jente, kveldens ”hunk”, kveldens ”babe”, kveldens munndiaré og kveldens ”gamer”.


Lærerne hadde roller som kokker og servitører under årets skoleball. Her er det daglig leder ved Den norske skolen, Stefan Östgård som server forrett. Foto: Arne Bjørndal

 

 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet