Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hydravance – en fuktgivende nyhet

Hydravance - en fuktgivende nyhet

Forskningsteamet fra Sothys har nettopp lansert sin siste hudpleieserie, Hydradvance, som allerede har fått betegnelsen "revolusjonerende" og som derfor også er patentert.
Teamet har forsket på våre gener for å undersøke aldringsprosessene, og de fant ut at en soppart, Boletus, som er rik på polysakkarider, B3 vitamin og tocoferoler (antioksidant), kunne bremse aldringen i cellene, men at den også bidro til svært god gjennomfukting av huden.
"Allerede etter første behandling på klinikken merker man effekten, men det er naturligvis viktig å følge opp med produktene til hjemmebruk for å forsterke resultatene ytterligere og få en langtidsvirkende effekt", sier kosmetolog Nana Norrbom som i flere år har arbeidet med de verdensberømte Sothys-produktene på sin klinikk i Fuengirola.
Behandlingen går kort fortalt ut på å transportere fuktighet fra dermis (underhuden og der hvor cellene produseres) og opp til epidermis (hudens overflate). Denne fuktigheten gjør huden mer elastisk, glatt og sterk, og i kampen mot rynker er nettopp fuktighet noe av det viktigste å huske på i de daglige hudpleierutinene.
I tillegg til en kur på tre sesjoner på klinikken, består behandlingen av tre hjemmepleieprodukter:
Hydradvance Intensive Hydrating Serum er et hurtigvirkende serum som fukter og gjenoppbygger huden. Den inneholder bl.a. plantepeptider som har en avgiftende og reparerende effekt.
Huden blir gjenoppbygget dag for dag, og arbeider som et totrinnssystem sammen med ansiktskremen, Hydradvance Hydrating Cream.
Det tredje hjemmepleieprodukt er den unike masken som dufter og føles helt fantastisk på huden. Den er bløt, kremet og kjølig å ha på og inneholder bl.a. olje fra jojoba-planten og fra riskorn. Den er god til alle hudtyper når som helst, men er perfekt etter for mye sol, en flytur og etter kraftige ansiktspeelinger.
Behandlingen på klinikken er et flertrinnsprogram som varer ca. 1 time og 15 min.
Et testresultat viser at huden var 34 % bedre fuktet allerede etter bare en ukes bruk av produktene. Og 80 % av kundene syntes at huden så yngre ut etter kurbehandlingen på klinikken.

Har du spørsmål om de nye produktene eller behandlingen, vennligst kontakt Nana Norrbom på tlf.: 610 716 048.

Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.