Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bli din egen makeupartist

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Før

Etter

På makeup-kurset lærer du å legge en naturlig dag-makeup, en elegant
aften-makeup og – som her – en flott fest-makeup.

På Centro Omegas nye makeupskole er du i hendene på en virkelig ekspert. Lær alt om vinterens nye, flotte makeuptendenser av den profesjonelle makeupartisten, Yolanda Gamez som har utdannelse fra en av Spanias absolutte toppskoler i Barcelona, samt har bred erfaring som sminkør fra filmsett, teatre, til moteshow og reklamefilmer, tv og som underviser. Ta med venninner eller stift nye bekjentskap mens du lærer å legge din personlige makeup slik at den er diskret og naturlig om dagen og elegant og spennende om kvelden.

Det første kurset går over fire mandager fra kl. 18 til 20 – første gang mandag 18. oktober. Det er bare plass til fire personer på hvert lag, slik at når ett lag er fylt opp, velges ytterligere en ukedag. Undervisningen foregår på engelsk, og du vil lære å legge en flott makeup og bruke produktene optimalt. Etterpå er du "utdannet" for å gå vinteren i møte med de beste råd om hudpleie og med et godt innblikk i de siste makeuptrendene, spesielt målrettet mot deg.

– Det handler dels om teknikk og dels om produktvalg, forklarer Yolanda Gamez og utdyper: – Rent makeupteknisk vil du lære å legge en dagmakeup, en kveldsmakeup og en festmakeup der fargene velges ut fra hudfarge, øyne, hår, stil og smak. Du vil lære hvordan man får øynene til å virke større, kinnbena høyere, ansiktet smalere eller rundere, samt alle mulige andre triks som kan framheve alt det flotte naturen har gitt deg, mens vi skjuler de tingene som du kanskje ikke er helt tilfreds med.

Til kurset her i Centro Omega har vi valgt å samarbeide med Montserrat Fajardos-produkter. Hun er en berømt makeupartist fra Barcelona og produktene som bærer hennes navn, er av høy kvalitet og svært enkle å bruke. Det er primers, foundations med og uten solfaktor, concealers, skygger, leppestifter og -blyanter, antiaging-kremer og mye mer.

Yolanda Gamez som til daglig underviser i Málaga, vil altså nå et par kvelder i uken arrangere Centro Omegas Yolanda Serrano, som allerede er kjent av mange nordmenn for sin profesjonelle fotpleie og effektive lipomassasje.

– Det er vigtig å kunne presentere nye og spennende ting for kundene, sier Yolanda Serrano og understreker at profesjonalisme og kvalitet er helt avgjørende.

– Jeg kompromisser ikke, og Yolanda og Fajardo-produktene lever fint opp til mine krav, sier Yolanda og gir ordet til sin navnesøster:
– Jeg har alltid villet arbeide med skjønnhet og image, og det var ikke en venninne, en nabo eller en dukke som ikke fikk satt opp håret og lagt makeup. Da jeg ble gammel nok, begynte jeg å undersøke utdannelsesmulighetene i bransjen, og først da jeg fant fram til skolen i Barcelona, ble jeg fornøyd. Det skulle være noe ekstraordinært – og det ble det. Nå vil jeg gjerne øse av mine kunnskaper og lære skandinaviske kvinner noen av de teknikkene jeg selv bruker for å oppnå de flotteste resultater.

Har du lyst til å tilbringe noen inspirerende og lærerike timer der vi jobber oss gjennom hele ansiktet, både med grunnleggende hudpleie og med makeupteknikker, makeuptips og -triks og gode råd, så meld deg på hos Centro Omega i sentrum av Fuengirola. Tlf.: 952 59 20 08. Du kan også bestille time hos makeupartisten om du vil ha lagt en perfekt makeup til en spesiell anledning.

Av Det norske Magasinet

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet