Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bio-Ene – Det beste 100% naturlige vanndrivene middelet

Bio-Ene - Det beste 100% naturlige vanndrivene middelet

Mange mennesker opplever, spesielt om sommeren, sjenerende væskeansamlinger i kroppen, også kalt ødemer. Det vl si at det kommer væske i vev, som fremkaller hevelser i føtter, bein, hender, armer og i ansiktet.

For mye vann i kroppen, kan gi en fornemmelse av utilpasshet, for eksempel kan sko og ringer bli for små. Ofte henger ødemer sammen med betennelser, allergier, nedsatt funksjon i vener og lymfekar, samt redusert hjerte- og leverfunksjon. Under alle omstendigheter gjelder det å reaktivere nyrefunksjonen.

Bio-Ene er navnet på et helt naturlig legemiddel, so effektivt kan fjerne overflødige væskeansamlinger hos mange mennesker. Produktet er fremstilt på basis av enebær, som lenge har været brukt som et vanndrivende middel. Bærene stimulerer nyrene til økt urinutskillelse, og sørger for at den overflødige væsken transporteres bort fra de oppsvulmede vevene.

Bio-Ene har i tillegg en gunstig innflytelse på stoffskiftet, idet det utskiller mange av avfallstoffene som er ansvarlige for de moderne stoffskiftesykdommene. Dette skyldes juniperin, et bitterstoff som har en god effekt på fordøyelsessystemet.

En kur med Bio-Ene er i tillegg hensiktsmessig ved kronisk artrose og gikt, samt ved neurologisk-muskelreumatiske sykdommer som senelidelser og myoser.

Bio-Ene bør aldrig tas lengre enn seks uker, og grunnen er preparatets sterke stimulering af nyrenes urinutskillelse. Av samme grunn bør det heller ikke anvendes av gravide, eller av mennesker med svekket nyrefunksjon.
Bio-Ene kapslene kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea, Mijas.

Av Vitamina, Centro Idea

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.