Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Temaauksjon med fokus på gull og smykker


Lørdag 7. august 2010 avholder Goldstone’s Auction House temaauksjon med fokus på gull og smykker. Dersom du sitter på gull og smykker som du ikke bruker og heller ikke har tenkt på å testamentere bort, har du nå mulighet for å selge disse gjenstandene mens markedsprisen på gull fortsatt er høy. Markedsprisen har vanligvis en tendens til å stige i dårlige økonomiske tider. De siste to årene har prisene steget med hele 70 %, og selv om prisen etter å ha ligget på topp, nå har falt litt, er det fortsatt svært gode muligheter for å tjene gode penger.

Hvis du ønsker å vite hvor stor verdi gullet og smykkene har, kan du henvende deg til en juveler eller smykkeforretning. Der vil de kunne opplyse deg om verdien på gullet eller smykkene, men du må være oppmerksom på at hvis du selger gjennom en juveler eller smykkeforretning, tar de mellom 10 % – 30 % i kommisjon.

Hvis du vil slippe å måtte betale denne kommisjonen, kan vi på Goldstone’s Auction House hjelpe deg. Vi har et bredt globalt nettverk av kontakter som ønsker å kjøpe gull. Vi gir gjerne en vurdering av dine verdigjenstander, samt sørger for å formidle salget til høystbydende på våre online-auksjoner. På disse auksjonene kan man selge alt fra små billige gullgjenstander til gulltenner, gullmynter og verdifulle smykker.

For ytterligere informasjon om Goldstone’s Auction House, se www.goldstonesauctions.com.

Jensen introduserer TempSmart, en temperaturregulerende overmadrass

Dårlig søvn skyldes ofte at temperaturen i sengen enten er for lav eller for høy. Derfor har den norske sengefabrikanten Jensen utviklet en temperaturregulerende overmadrass som er døpt TempSmart.
– Små avvik i temperatur kan medføre at man ligger urolig og ofte snur seg i løpet av natten. TempSmart er en helt ny overmadrass med ”termostatkontroll” som aktivt går inn og balanserer de temperatursvingningene som forårsaker rolig søvn, sier Stefan Loven fra Jensen Store i Nueva Andalucía.
Han forklarer videre at den innovative teknologien består av flere millioner mikrokapsler som konstant tilpasser seg hudens klima ved å absorbere, lagre og frigi overflødig kroppsvarme etter behov.
– Mikrokapslene skaper en buffer mot overoppheting (f.eks. ved svettetokter) eller mot kulde og derav følgende skjelvinger. Den holder temperaturen innenfor komfortsonen slik at mulighetene for en god søvnkvalitet optimeres. TempSmart er derfor ideell for alle som har problemer med å holde en jevn kroppstemperatur hele natten, informerer Stefan Loven.
Overmadrassen har innlegg av naturlateks, og den inneholder fibre som forebygger utvikling av mugg og støvmidd, noe som gjør den ideell for allergikere.
For ytterligere informasjon om TempSmart, se www.jensenstore.com eller stikk innom Jensen Store i Polígono Nueva Campana 23, Nueva Andalucía.

Bli medlem av Helle Hollis Home Owners Club

Det er mange fordeler ved å bli medlem av Helle Hollis Home Owners Club. Den største er at billeien kan bli gratis. Hver gang et medlem reserverer hos Helle Hollis, vil man få 15 % rabatt på billeien, og det samme vil medlemmets familie og venner når de bruker Helle Hollis Home Owners medlemsnummer. Som medlem vil man være berettiget til 10 % ekstra bonusrabatt som også spares opp på de leieforhold som venner og familie har. Det vil si at medlemmet kan spare opp en så stor bonusrabatt, at neste års billeie kan bli gratis. For å gjøre det så brukervennlig som mulig, kan medlemmet selv kontrollere den oppsamlede bonusrabatten via sin egen online-konto på Helle Hollis’ hjemmeside.
Som medlem av Helle Hollis Home Owners Club får man også ekstra fordeler som gratis Fast Lane Service og rettferdig drivstoffpolitikk, gratis ekstra sjåfør, og gratis annonsering på hjemmesiden av ferieboligutleie. I de varme sommermånedene får medlemmet utlevert kalde flasker med mineralvann ved ankomst for å få en god start på ferien. Det er en vinn-vinn situasjon for Helle Hollis Home Owners Club-medlemmet og gjester. Dessuten er det gratis å bli medlem.
Helle Hollis er et av Costa del Sols ledende bilutleiefirmaer med over 28 års erfaring og tilbyr kvalitet og problemfri bilutleie. Det er denne filosofien som førte til lanseringen av Helle Hollis Home Owners Club i 2003. Det er nå over 7.700 medlemmer.
Det er enkelt og lett å bli medlem av Helle Hollis Home Owners Club. Du kan registrere deg online på www.hellehollis.com eller ringe tlf.: 952 24 55 44 for å snakke med en av Helle Hollis’ flerspråklige medarbeidere som vil være svært opptatt av å hjelpe deg, – og på ditt eget språk. 

Åpent Hus hos Direct Telecom

Direct Telecom feiret våren med åpent hus 10. juni da kunder og interesserede var velkomne til å stikke innom.
I anledning dagen ble det loddet ut en Nokia mobiltelefon med abonnement. Og den heldige vinneren ble Pirjo Kaarina Olsson. Det var mange skandinaver som hadde lagt veien innom Direct Telecom denne ettermiddagen, og i tillegg til at de fikk møte Vanessa og hennes hyggelige medarbeidere, var det også tapas, Málaga-vin fra Competa, og kunstutstilling med malerier av Javier Rueda.
Direct Telecoms målsetting er å tilby ytelser innenfor telekommunikasjon til utlendinger i Spania. Direct Telecom tilbyr et bredt spekter av ytelser, hvorav de viktigste er fast telefonlinje, mobiltelefoni og internett til konkurransedyktige priser. Direct Telecom tilpasser ytelsene til det utenlandske publikummet i Spania, noe som sikrer en optimal service.
Direct Telecom ligger på Avda. de Las Palmeras, Conjunto Las Palmeras, Local 7 i Benalmádena Costa. For ytterligere informasjon om Direct Telecom, se www.direct-telecom.es.

Årets sensommerkonserter


Verdenskjente Boney M og danske Bamses Venner blir sensommerens store konsertnavn på Costa del Sol.

Opp gjennom 70- og 80-tallet sang hele verden med på ”Daddy Cool”, ”Brown Girl in the Ring”, ”Rivers of Babylon” og alle de andre hits fra Boney M. I alt 105 millioner album og singler med den i øyenfallende musikken har gjennom årene gått over salgsdiskene i all verdens plateforretninger. Og Boney M selger fortsatt bra. Gruppens popularitet er enorm, og når Boney M – anført av den originale forsangeren Liz Mitchell – drar på turné, spilles det for fulle hus. Boney M har nettopp reist på en omfattende verdensturné som varer året ut, og gruppen legger også turen forbi Fuengirola lørdag 25. september.
– Det er en ren tilfeldighed at de kommer hit til byen. Takket være god kontakt med Boney M´s manager fikk jeg dette tilbudet om konsert. De skulle ha opptrådt i Tyskland, men fikk et avbud. Den muligheten kunne jeg ikke si nei til fordi det populære konsertstedet Castillo Sohail sto til rådighet på samme dato, forklarer Henrik Andersen fra EventHuset. Det var Henrik som nylig var arrangør for konserten med Smokie på Castillo Sohail i Fuengirola.
– Boney M´s nye show er annerledes og innovativt. Boney M består av hele 17 medlemmer, hvorav 12 er synlige på scenen. Det er et fantastisk show, de leverer, produsert av gode, gamle Frank Farian som midt på 70-tallet stiftet gruppen, forteller Henrik Andersen og fortsetter: – Boney M konserten blir en stor 70-talls fest. Vi pynter borgen flott opp, og det blir en liten premie til de blant publikum som møter opp utkledd i beste 70-talls stil.
Boney M blir sannsynligvis det største internasjonale navnet som i år kommer til å opptre i Fuengirola, og konserten ventes å tiltrekke seg mange nasjonaliteter. Billettsalget starter 1. juli i El Corte Inglés, og litt senere i måneden i de vanlige skandinaviske forretningene langs kysten. Billettene koster fra 30-40 euros for ståplasser, 50 euros for sitteplasser og 70 euros for tribuneplassene.

Enda en skandinavisk aften
14 dager senere innbyr EventHuset til en skikkelig skandinavisk aften på samme måte som de tre foregående år da Thomas Helmig, Shu-Bi-Dua og Kim Larsen & Kjukken har gitt konserter med stor suksess. I år har vi vært så heldige å få folkekjære Bamses Venner på besøk. De er aktuelle med ny CD.
– Vi kan vist alle synge med på ”Tænker altid på dig”, ”I en lille båd der gynger”, ”Vimmersvej” og de mange andre perlene fra Bamse. Og han har lovet meg at vi får dem alle sammen. Men vi får også et par nye sanger, for det Bamses siste CD, hvor bl.a. Kim Larsen og Poul Krebs har levert musikk, har blitt godt mottatt, forteller Henrik.
Konserten holdes i helt nye rammer; i tyrefekterarenaen i Benalmádena Pueblo.
– Jeg har lenge vært fascineret av tanken på å arrangere en konsert i en tyrefekterarena, å gjøre noe 100 % skandinavisk i 100 % spanske omgivelser. Arenaen i Benalmádena Pueblo har god størrelse, masser av P-plasser og en vakker beliggenhet.
Det er ikke bare Bamses Venner som opptrer 9. oktober. Blant andre har den danske entertaineren Amin Jensen den kvelden premiere på sitt nye show.
– Publikum skal ha noe igjen for pengene og fordi jeg ikke tidligere har presentert en komiker, starter vi kvelden med det. Jeg tror og håper at med Amin Jensen, Bamses Venner og så After-Party med DJ´s som spiller all den gode, danske musikken fra 80-årene, er grunnlaget lagt for en alle tiders kveld for alle, i alle aldre, avslutter Henrik Andersen fra EventHuset.
Ståplasser til arrangementet koster 40 euros og sitteplasser koster 50 euros. Billettsalget har startet, og billetter kan kjøpes i de vanlige danske butikkene. Billetter kan også bestilles på henrik@eventhuset.es, og man er velkommen til å sende en e-post eller ringe tlf.: 670 63 57 86 dersom man vil ha mer informasjon. 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet