Månedsmagasinet på Costa del Sol

Norsk telemarketingfirma satser stort i Spania

Et salgs- og markedsføringsfirma som driver med store og veletablerte norske selskaper, åpner nå en avdeling i Spania.
Elite International heter firmaet, og lederen, Daniel Hansen, søker nå norske og svenske medarbeidere til kontoret, som ligger i Fuengirola.
– Vi representerer Nextgentel som leverer bredbåndsforbindelser til firmaer, samt Netcom og NetworkingNorway, som i dag er hhv. Norges andre og tredje største mobilselskap. Vårt firma har allerede to avdelinger i Bergen og et i Göteborg, og vi har store forventninger til kontoret her, forteller Daniel som i april begynte å forberede åpningen av den spanske avdelingen.
Han søker medarbeidere i alle aldersgrupper, norske så vel som svenske – de nye medarbeiderne kommer til å kontakte potensielle kunder i Norge, men han mener at de fine resultatene som kontoret i Göteborg oppnår, har vist at nordmenn saktens forstår og gjerne snakker med svensker. Man behøver ikke ha salgserfaring eller kjennskap til bredbånd eller mobiltelefoni, fordi firmaet sørger for opplæring på de produktene som man kommer til å arbeide med.
– De eneste krav er at man er målbevisst og full av energi, forsikrer Daniel som vil legge stor vekt på at Elite International blir en morsom og spennende arbeidsplass. Også derfor har han valgt noen lekre, nye kontorlokaler i Fuengirola. De ligger nærmere bestemt i Edificio Martín Benavente (ved siden av Euroski) i Fuengirola der det er enkelt å komme fram og hvor man lett finner parkering.
Dessuten kan man velge om man ønsker å arbeide om dagen eller med privatsalg om kvelden (17.00-21.00).
Lønn etter kvalifikasjoner.
– Men vi er et seriøst firma, noe jeg tror de store norske selskapene som vi representerer, er et bevis på. Og vi trenger mellom 15 og 20 medarbeidere. Så ta kontakt, oppfordrer Daniel.
Spørsmål og søknad kan sendes på e-post til nextgentel@elitemobil.no.

Jack & Jones inntar Marbella

Lørdag 29. mai åbnet Charlotte og Erling Kraemmer sin fjerde Jack & Jones’ butikk på Costa del sol, i Marbellas største kjøpesenter La Cañada. Charlotte og Erling Kraemmer er allerede innehavere av Jack & Jones i CC Larios, CC La Rosaleda (begge i Málaga) og i Plaza Mayor.
Ukene før åpningen var hektiske, ja faktisk ble alt klart på bare 14 dager, med ombygning, innredning m.m., så alt kunne være på plass til den planlagte åpningsdatoen. Åpningsdagen bød på fantastiske tilbud til alle kundene som strømmer til butikken. Jenter og gutter på rulleskøyter var hele dagen til stede i La Cañada der det ble delt ut flyers. Svarte ballonger med Jack & Jones prydet området rundt den nye forretningen, og en fenomenal DJ sørget for musikken. Dessuten hadde de to kunstnerne Ose del Sol og Mugge Fischer arrangert en happening utenfor butikken. To store lerreter var satt opp. Det var pensler og maling og en stemning av kunstnerisk kreativitet, og mer enn 200 kunder og forbipasserende personer, unge som eldre, grep med begjær en pensel og var med på å skape maleriet "Expresiones de Primavera". Maleriet ble samme dag gitt til Charlotte og Erling Kraemmer. Kort sagt bød Marbella på sin helt spesielle måte velkommen til Jack & Jones. Maleriet skal inngå som dekorasjon i den nye butikken. Du finner Jack & Jones i den nye delen av La Cañada, rett overfor FNAC, så stikk innom og se den fargerike sommerkolleksjon og alt det nyeste fra Jack & Jones.

Sommertilbud på tannbleking hos Clínica Dental Noruega

Selv om tannklinikken skiftet innehaver i begynnelsen av 2008 og nå eies av tannlege Catharina Hvid-Hansen. På klinikken arbeider også tannlege Janne Bakke-Hanssen, tannpleier Rebeca Jimenez Hansson og klinikkassistentene Carina og Jessica. Klinikken er fortsatt den eneste "norske" tannklinikken på kysten, og flesteparten av kundene består fortsatt av nordmenn og et stigende antall dansker og svensker. Det skyldes blant annet klinikkens innovative behandlinger.
– Vi er en av få tannlegeklinikker på kysten som har en røntgenmaskin som kan ta store røntgenbilder av hele munnen. Det er til stor hjelp når det er snakk om tannregulering og implantater, men også for å kunne se om det er ting som avviker fra det normale i kjeven og bihulene, forklarer Catharina.
Denne sommeren har Clínica Dental Noruega et spesielt tilbud på tannbleking. Grunnen er at mange skandinaviske turister benytter ferien på Costa del Sol til også å legge veien innom tannlegen.
– Prisene i Spania er generelt lavere, og derfor velger mange å vente med større behandlinger til de er på ferie Spania, forklarer Catharina. Spesielt implantater, broer og tannbleking er populært blant turistene. Klinikken samarbeider med dr. Björn Nilsen, tidligere eier av tannklinikken som tar seg av implantatbehandling, samt dr. Joaquin de Rojas Anaya som tar seg av tannregulering. Begge kommer til klinikken etter avtale.
Nå i sommer kan man få en hjemmetannbleking for kun 250 euros, mens du får tannbleking på klinikken for bare 300 euros. Er man to personer som bestiller tannbleking, er totalprisen den samme som for en enkelt person.
Ring til Clínica Dental Noruega for ytterligere informasjon eller besøk www.clinicadentalnoruega.com.

Scan Transport har kjøpt to nye vogntog
Scan Transport i Mijas er stolte over å kunne introdusere to nye vogntog – en investering som sikrer stor, framtidig produktivitet for et firma innenfor den internasjonale flyttesektoren og som sikrer en fortsatt høy standard, noe som forventes i dagens globale, pro-aktive miljø.
De to MAN TGX18.480 vogntogene har hver en kapasitet på 100 m3 med mange innovative karakteristika; luftfjæring, taljelifte og stålcontainere som kan skiftes ut etter behov.
– Det aller viktigste ved disse truckene er imidlertid at de er Euro 5 vogntog. For Scan Transport betyr det at vi kan kjøre i de fleste europeiske byer, også der det er strenge miljørestriksjoner, sier salgs- og marketingmanager Nanna Rai.
Toppen av kransekaken er sjåførenes sikkerhetutstyr som f.eks. airbags, computere og avstandsregulatorer. Scan Transports internasjonale mannskap er ofte hjemmefra i perioder på fire uker om gangen der de hver dekker over 8.000 kilometer på hver tur. Derfor er vognene også utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter, slik at mannskapet kan føle seg sikre og komfortable under sine lange turer.
Keith Cassam, General Manager i Mijas forsikrer: – De nye vogntogene er bare en del av Scan Transports framtidige investeringer og er en klar framtidsprofilering av virksomheten. Våre kunder er vant til å forvente høy service fra Scan Transport, og denne viktige investeringen sikrer at Scan Transport alltid vil være et skritt foran innenfor denne bransjen. Scan Transport mener at en moderne virksomhet burde uttrykke seg slik: – Den virksomheten som ser miljøkrav som restriksjoner kan ikke regne med å overleve i noen sektor i framtiden.

Suksessen fortsetter for ledende WIFI-tilbyder

VIP-Hotspot, kystens ledende tilbyder av WIFI-internett, har de siste årene opplevd en god vekst og stor suksess innenfor telekommunikasjonsbransjen i Sør-Spania, og de neste fem årene forventes en tilsvarende vekst.
VIP-Hotspot i Fuengirola-Mijas Costa har arbeidet svært hardt for å sikre at hver enkelt kunde garanteres en pålitelig høyhastighets internettforbindelse, den beste kundeservicen og de mest konkurransedyktige prisene på kysten. Sistnevnte er allerede en kjensgjerning fordi VIP-Hotspots ytelser er 46% – 60% lavere enn det andre telekommunikasjonsleverandører tilbyr.
Med investeringer på mer enn fire millioner euros i infrastruktur og nettverk, har VIP-Hotspot utviklet seg og foretatt justeringer med henblikk på å kunne vedlikeholde og forbedre sin markedsposisjon. Mange telekommunikasjonstilbydere kommer og går i disse tider, men VIP-Hotspot går ingen steder, så derfor kan kundene ta det helt med ro. Med tusenvis av tilfredse kunder og en sterk markedsposisjon på Costa del Sol, kan VIP-Hotspot nå begynne å konkurrere med de større internettilbyderne innen for kundeservice, pålitelighet og pris. Målet er å oppnå en kundekrets på 30.000 innen årets utgang.
Årsaken til den store suksessen skyldes ifølge direktør for Vip-Hotspot, Thomas Schumann, stor støtte og feedback fra de eksisterende kundene.
– Firmaets tilpasning av kundeservice og ytelser ville ikke ha vært mulig, hvis ikke det var for kundenes lojalitet. Jeg ønsker personlig å takke alle våre kunder for å hjelpe oss med å oppnå den sterke markedsposisjonen vi har i dag, kommenterer han.
Det er lett å skifte over til VIP-Hotspot som tilbyer en omfattende kundeservice, samt en fleksibel høyhastighets internettforbindelse uten kontrakt fra kun 5 euros i måneden, samt "Call the World 4 Free services". Alle nye kunder tilbys dessuten denne sommeren et spesielt velkomsttilbud. For ytterligere informasjon, kontakt VIP-Hotspot på tlf.: 952 593 333, e-post: info@vip-hotspot.com eller besøk www.vip-hotspot.com.

Goldstone’s temaauksjoner – Fine Arts lørdag 3. juli i Marbella
Fine Arts er temaet for Goldstone’s auksjon 3. juli. Besiktigelse og salg kl.14 – 16. Her stilles ut og selges 30 spennende moderne malerier, blant andet 14 mesterverker af Marcelino Alvarez, fem malerier av Jørgen Waring,
to mesterverker av Ose del Sol, to malerier av JV Martin, to av Patric Chevaller, et av Wiliam Skotte Olsen og et av Carl Henning Pedersen. Dessuten vil det være verker av en rekke internasjonale og spanske kunstnere som dekker nesten alle stilarter og perioder.

Internasjonale tendenser
3. juni ble verdens største kunstauksjon avholdt i New York, og før auksjonen forventet auksjonshuset Sotherbys, ifølge Financial Times, at auksjonen over nåtidskunst kun ville omfatte en firedel av den omsetningen den genererte i fjor.
Auksjonen ble innledet etter et fall på 35 prosent i kunstprisene i årets første kvartal, målt på den såkalte Mei Moses-kunstindeksen. Det ble gjort opp uten de verkene som det ikke er lyktes å selge i perioden, og når det blir tatt i betraktning, vurderes prisfallet av mange til å være nærmere 50 prosent, skriver Financial Times.
Ian Peck, leder av Art Capital Group, som låner ut penger til kunstinvesteringer, opplyser at hans virksomhet har redusert sine vurderinger med mellom 40 og 50 prosent siden nyttår.
Før det hadde han doblet sitt forretningsomfang på et år, fordi velstående mennesker belånte kunsten i stedet for å selge det for å skaffe kapital.
– Vi har sett nødvendig låneopptak, og alle – rike som fattige – har likviditetsproblemer.

Topp 10 kunstnernes omsetning i 2009
1) Pablo Picasso 121 millioner dollar.
2) Andy Warhol 106 millioner dollar.
3) Qi Baishi 70 millioner dollar.
4) Henri Matisse 69 millioner dollar.
5) Piet Mondrian 58 millioner dollar.
6) Alberto Giacometti 51 millioner dollar.
7) Ferdinan Léger 50 millioner dollar.
8) Edgar Degas 43 millioner dollar.
9) Raphaël 42 millioner dollar.
10) Claude Monet 40 millioner dollar.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.