Månedsmagasinet på Costa del Sol

Torsdag 10. juni holder mobil- og internettilbyderen Direct Telecom i Benalmádena Costa åpent hus fra kl. 18.00. Alle er velkommen til å stikke innom og få stillet nysgjerrigheten. Det vil være vinsmaking med viner fra vinmuseet Museo de Vino de Cómpeta, samt tapas. Dessuten vil det også være mulighet for å nyte malerier av den lokale kunstmaleren Javier Rueda Salidos fra Málaga som er utdannet i Granada og tidligere har stilt ut i Málaga og Granada. Sist, men ikke minst kan gjestene delta i loddtrekningen av en Nokia-pack.
Så stikk innom Direct Telecom på Avda. de Las Palmeras, Conjunto Las Palmeras, Local 7 i Benalmádena Costa. For ytterligere informasjon om Direct Telecom, se www.direct-telecom.es.

Nyheter fra Rotary Club

5. april ga Rotary Club Fuengirola-Mijas bort en varebil til foreningen Lagunillas-Centro de Málaga. Arrangementet forgikk på Hotel Beatriz Palace i Fuengirola der presidentene og representanter fra begge foreninger, samt medlemmer og andre nysgjerrige var møtt opp.
Rotary Club Fuengirola-Mijas, hvis mål er å yte humanitær støtte i størst mulig utstrekning til bl.a. til lokalbefolkningen, har lenge vært klar over Lagunillas-Centro’s behov for hjelp, og målet var derfor å hjelpe foreningen slik at de heretter har det enklere med å distribuere mat og tøy til de som lever under dårlige økonomiske og sosiale forhold. Varebilen fra Rotary Club Fuengirola-Mijas skal derfor brukes til å distribuere hjelpen.
Fra 9. – 11. april avholdt Rotary Internacional som består av avdelinger fra Balearerne, Valencia, Murcia, Alicante og Andalucía, i Marbella sin årlige generalforsamling som var organisert av Rotary-avdelingene i Benalmádena, Benahavís, Estepona, Fuengirola, Marbella og San Pedro de Alcántara. I alt møtte det opp 240 medlemmer fra de nevnte områdene.
Arrangementet ble styrt av den nåværende presidenten, Vicente Juan y Verdu de Alcoy, samt av Pedro Valenzuela Godoy de Sevilla. Under møtet ble Rotarys oppgaver og målsetninger for den nye sesongen som starter 1. juli, fastsatt. Det ble arbeidet flittig i løpet av de to dagene møtet varte. Spesielt ble det lagt vekt på oppgavene som venter de nyvalgte lederne i den økonomiske situasjon vi lever i.
Møtet ble avsluttet med en gallafest på la Meridiana. Blant gjestene var første viseordfører Kika Caracuel og byrådsmedlem Antonio Espada. Den etterfølgende dagen ble det arrangert en golfturnering til inntekt for Polio Plus. Mange av de lokale medlemmene av Rotary deltok.

Super-spa’ens lillebror – En amerikansk kvalitets-spa behøver ikke å koste en formue
Aquapool Spas har akkurat fått to nye spa-modeller fra USA og har dermed et helt komplett sortiment i alle størrelser og i forskjellige prisklasser.
Den nye HotSpot Sprint er en rund 6-personers spa med masser av stråler og to motorer så det er god kraft på massasjen. Spa´en leveres med lys og lokk, og prisen er 5.900 euros.
– Det er noe helt nytt at man kan få en så romslig spa på dette prisnivået. Vår amerikanske leverandør Watkins, som er verdens største produsent av spad ligger hele tiden et skritt foran i produktutviklingen. Derfor er det en svært moderne spa man får til denne prisen, forklarer Anja Kielskov fra Aquapool Spas i San Pedro.
– Vi har også fått en ny kvadratisk Solana-spa til tre personer i svært flott og moderne design. Denne spa´en har et eksklusivt massasjesystem (moto-massage), som de fleste av våre kunder er svært begeistret for. ”Moto-massage” er en massasjedyse som kan kjører opp og ned på ryggen – helt fantastisk avslappende”. Solana-spaen med lys, massasjesystemer og filterrensning koster 5.500 euros.
Kom å se de flotte nye modellene og få masser av inspirasjon hos Aquapool Spas som tilbyr spa fra 4.900 euros.

Goldstone’s – Marbellas nye auksjonshus
Så er Goldstone’s Auction House i Marbella klar til åpning. Som det eneste online-auksjonshuset på Costa del Sol, har Goldstone’s utvidet auksjonsbegrepet.
– Ofte reiser folk fra Costa del Sol uten å ha solgt unna sine verdier. Goldstone’s Auctions tilbyr å kombinere lager- og auksjonssalg slik at du blir sikret høyeste oppnåelige pris på dine eiendeler. Vi henter gjerne dine effekter til vårt showroom for sikker oppbevaring og framvisning med henblikk på salg på våre auksjoner, sier Tom With, katalysatoren bak prosjektet. På internett har Goldstone’s skapt et moderne online-alternativ til gallerier, juveler, antikvitetsforretninger og tradisjonelle auksjonshus. www.GoldstonesAuctions.com er en åpen og enkel salgsform som kombinerer de beste elementer fra den tradisjonelle auksjonsverden (ekspertise, inneståelse og ettersyn) med moderne informasjonsteknologi. Tilgjengeligheten har økt til 24 timer i døgnet / 365 dager i året, rekkevidden er utvidet til hele verden med et kartotek som overstiger 50.000 seriøse emner. Dessuten inngår Goldstone’s i Worldwide Auction´s Net. Det betyr at du hos Goldstone´s får adgang til størst mulig målgruppe og best tenkelige handel.
Auksjonshuset GoldstonesAuctions.com er en annerledes “shoppingopplevelse” og et pust for sansene. Auksjonsplattformen er Pc-en din – et ærlig, funksjonelt og sikkert sted å handle. Fra starten har målt vært å skape auksjoner på kundenes premisser.
– Vi tror at tilfredse kunder er våre beste ambassadører, sier Tom With.
– Goldstone’s nettauksjoner matcher den fleksibiliteten som den moderne forbruker etterspør – man kan handle, når som helst og hvor som helst.
Allerede 1. mai er det en spesialauksjon over luksusbiler med blant annet en Bugatti Veyron, vurdert til 1 million euros, en Koenigsegg og flere biler fra Mercedes og Jaguar. 5. juni avholdes en spesiell auksjon over eksklusive Rolex ur, så det er rike muligheter for å kjøpe og selge. Du er velkommen til å besøke Goldstone’s for å besiktige varene, kanskje gi et bud eller få en gratis vurdering av en av dine egne verdigjenstander. Du kan også få snakke med Goldstone’s salgs- og vurderingsfolk som omfatter Europas mest erfarne auksjons- og vurderingseksperter. Vurdering kan foretas på tre måter: Besøk Goldstone’s med varen, kontakt Goldstone’s per telefon eller send en e-post med beskrivelse og foto av varen til: auction@GoldstonesAuctions.com (eller via hjemmesiden: www.goldstonesauctions.com, under ”sell”).

Nyt våren med Lauro Golfs nye golfvogn Segways
En ny golfsesong har startet, og det er på tide å finne fram golfutstyret. I år er det enda enklere å transportere golfkøllene, fordi Lauro Golf har utvidet antallet av golfvognen Segways som er det mest moderne transportmiddelet som finnes til golfkøller og som også gjør det morsomt og enklere å transportere rundt på golfutstyret fordi den er mindre enn en standard golfvogn. Lauro Golf har kjøpt fire nye Segways med mange nye fordeler og med batterier som holder lenger enn tidligere.
For de som ikke kjenner Segways, sier de golferne som regelmessig bruker denne golfvognen at de nyter spillet mye mer fordi de kan spille overalt på golfbanen. Vognens spesielle lavtrykksdekk betyr at vognen ikke ødelegger gresset på golfbanen.
Den tilhørende vesken til golfkøllene garanterer at det ikke skjer noe med dem under spillet. Vognens brede hjul er spesielt designet for å fremme trekkraften i bakker slik at man ikke må bruke unødvendige krefter på å bevege seg rundt på golfbanen.
For å kunne nyte Segways’ mange fordeler er det nødvendig å ha en spesiell tillatelse som man får ved å delta i et 30-minutters kurs før man leier golfvognen. Dette kurset kan tas hos Lauro Golf, og når det først er utstedt, kan det brukes på golfbaner over hele verden.
Segways er bare et av mange tiltak hos Lauro Golf som alltid fokuserer på at golfspillet skal være så tilfredsstillende og morsomt for golferen som mulig. For ytterligere informasjon, kontakt Lauro Golf. Se også www.laurogolf.com.

Restaurantkjeden Da Bruno leier 1000 m2 i Centro Idea
Innehaverne av Centro Idea i Mijas, Lars Viggo Jensen og Kasper Viggo Jensen, kunne i april offentliggjøre den store nyheten om at de har underskrevet en avtale med eieren av restaurantkjeden Da Bruno, Giancarlo Paparusso.
– Avtalen med Da Bruno lyder på leie av 1.000 m2 i senteret, noe vi naturligvis er begeistret for. Giancarlo Paparusso regner med at restauranten vil trekke gjennomsnittlig 300 nye kunder til senteret hver dag, og det vil komme alle senterets nåværende butikker og virksomheter til gode, uttaler Lars Viggo Jensen.
Giancarlo Paparusso deler Lars Viggos glede over avtalen.
– Jeg har lenge søkt etter et ideelt lokale på Mijas-veien der det passerer så mange biler hver eneste dag. Området ligger dessuten nært nok til Marbella slik at de fleste kjenner våre restauranter, men ikke nært nok til at den nye restauranten vil skape noen konkurranse for de eksisterende. Den nærmeste ligger i Cabopino, sier Giancarlo Paparusso. Hans restaurantkjede teller i dag fem restauranter.
Han er begeistret for Centro Idea, særlig senterets patio som minner ham om en italiensk piazza.
– Jeg har nå utlyst en konkurranse blant arkitektene, og i løpet av de neste par måneder skal vi treffe en beslutning om hvilken arkitekt som skal stå for ombygningen og innredningen av den nye restauranten. Arbeidet starter midt i september, og vi håper det blir ferdig innen utgangen av året. Men vi vil ikke forhaste oss. Det må gjøres ordentlig, og vi må også ha tid til å lære opp det nye personalet, fortsetter Giancarlo som regner med å ha 25 ansatte i restauranten i Centro Idea.
De 1.000 m2 er fordelt på lokalene i øverste etasje som nå står tomme, samt underetasjen. Den øverste delen vil naturligvis bli brukt til selve restauranten, mens etasjen under skal brukes til kontorer og til et laboratorium der man vil framstille fersk is.
– Vi vil dessuten plassere en spesielt stor grill importert fra Tyskland ut mot den øverste parkeringsplassen. Restauranten vil være åpen hele dagen, med en lunsjmeny og a la carte, samt om kvelden. Det vil bli mulig med take-away mat, og vi innreder dessuten en forretning der man kan kjøpe fersk pasta, olivenoljer og andre italienske spesialiteter. Vi håper virkelig å tilføre senteret noe verdifullt, avslutter Giancarlo Paparusso.

Gå sommeren i møte hos frisøren i Los Naranjos Golf Club
Tiden er kommet for å nyte de lune vårkveldene ute i det fri. Hva enten det er til hverdags eller til fest, kan Linda og Majvi som begge er innehavere av frisørsalongen i Los Naranjos Golf Club, sørge for den helt rette frisyren. Hvis du selv har gått tom for ideer, gir de gjerne råd om hva som passer nettopp for deg. Og hvis du står og skal på sommerfester eller kanskje ønsker å benytte muligheten for å bli gift under den andalusiske sommerhimmelen, kan Majvi og Linda også sørge for en flott og romantisk oppsetning av håret, samt make-up.
Ring til frisørsalongen og bestill tid til en sommerklipp, håroppsetting eller make-up hos Majvi og Linda i Los Naranjos Golf Club.

Besøk Casa Klein på nettet

Seniorhotellet Casa Klein som ligger i vakre omgivelser på en frodig bakketopp, finnes nå også i like vakre omgivelser på nettet, nemlig på www.casaklein.com. Er man interessert i å se nærmere på Casa Klein, er man alltid velkommen til å kikke innom seniorhotellet som ligger et steinkast fra den sjarmerende byen Vélez-Málaga, og bare vel fem minutter fra havet. Men før det kan man få et svært godt inntrykk av stedet og dets mange fasiliteter og muligheter for forpleining og pleie, ved å besøke hjemmesiden som nå er utvidet og oppdatert til en fersk side som også er enkel å finne fram på.
Man kan også lese nyheter fra seniorhotellet som er innredet spesielt for skandinaver, og noen av disse skandinavene forteller da også på websiden om hvordan de trivdes eller fortsatt trives på Casa Klein.
Casa Klein som eies og drives av danske Joan Klein, ligner mer en stor villa enn et pleiehjem, og derfor bruker man også helst utrykket seniorhotell. Villaen er omgitt av palmer og eksotiske trær, samt 100 rosebusker. Foran villaen ligger en stor og velstelt hage med swimmingpool. Alt er så fjernt fra en institusjon som man kan forestille seg.
Casa Klein har i dag 18 rom, to ble lagt til så sent som i 2007, og alle beboerne har enerom. Det er likevel mulig for par å få dobbeltværelse.
Alle har aircondition og tv med både skandinaviske og europeiske kanaler. Seniorhotellets egen kokk sørger for tre lekre og hjemmelagde måltider om dagen der også mange eksotiske frukter og grønnsaker som vokser i hagene som omgiver Casa Klein.
Les mye mer på www.casaklein.com.

Anni’s Vitalshop utvider med en avdeling i Mijas Costa
1. mai overtok Anni’s Vitalshop Lene Byrjals butikk i Euromarket, Mijas Costa, mens Lene selv vender tilbake til utgangspunktet som leder av Anni’s Vitalshop i Nerja.
– Det var opprinnelig Lene som etablerte vår butikk i Nerja i 1999, forteller Nils Lind som sammen med sin mor, Anni Dahms, er innehaver av de nå fem Anni’s Vitalshopper langs kysten. – Lene styrer butikken svært bra og bygde forretningen opp fra scratch med bakgrunn i sin utdannelse som Biopat (naturopat). Lene ble gift og flyttet til USA. Nå, fire år senere, er hun igjen tilbake og har videreutdannet seg i USA innenfor irisdiagnostikk. Kort etter at hun startet Lenes Vitamin Shop ved Euromarket, meddelte vår bestyrer i Nerja at hun ville reise en tur til Nepal. Det lyktes oss å overtale Lene til en gjenansettelse som forretningsstyrer i Nerja. I den forbindelse overtok vi driften av Lenes Vitamin Shop”.
Anni’s Vital Shop gleder seg svært til å hilse nye såvel som gamle kunder velkommen til den nye butikken og er glad for at det finnes gode parkeringsforhold for kundene.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.