Månedsmagasinet på Costa del Sol

BoConcept tilbyr millioner av muligheter – men bare én er den riktige, forklarer Jan Petersen fra BoConcept.
– Vår viktigste oppgave som forhandler av kvalitetsmøbler er at kunden er tilfreds. Derfor tilbyr vi et utall av muligheter hva angår design. Kunden kan selv velge trekk, farge, armlener og ben på sofaene. Men for å kunne tilby den perfekte løsningen, legger vi stor vekt på å skape et tett samarbeid med kunden. Vi foreslår derfor alltid å besøke kunden privat uten ekstrabetaling, slik at vi kan se hvordan boligen er innredet. Aspekter som farge på veggene, eksisterende møbler, lysforhold, m.m. kan ha avgjørende betydning for hvordan våre møbler finner sin plass i hjemmet. Mange er litt tilbakeholdne med å invitere oss hjem til seg privat, men når de etterpå ser resultatet, klager de aldri. Vi har et moderne 3D-innredningsprogram som vi bruker for å innrede kundens hjem virtuelt, og det eneste vi trenger er en skisse- eller plantegning over boligen for å kunne skape et 3D-bilde av boligen under de eksisterende forhold, samt møblene fra BoConcept. Vi gir også inspirasjon til hvordan man kan gjøre boligens forhold annerledes. Mange har en tendens til å kjøre i samme bane og har kanskje bruk for hjelp til å tenke alternativt. På det området er vi spesialister. Vi er behjelpelige fra kunden kommer inn døren og like til veis ende, slik at kunden ender med en løsning som oppfyller alle behov, avslutter Jan.
For ytterligere informasjon om BoConcept, se; www.boconcept.es.

Línea Directa kjenner sine utenlandske kunder


I Línea Directa kjenner man godt til de problemene som utendinger kan ha I Spania. Det kan være språkbarrierer og manglende kjennskap til lovgivning og prosedyrer.
Derfor prøver Línea Directa å sørge for at alt som har med bilforsikring å gjøre, forenkles så mye som mulig, særlig ved erstatningssaker. Ettersom selskapet er basert på direkte ytelser, uten en mellommann, har man førstehåndserfaring med kundenes problemer og bekymringer, og de tilbyr derfor praktiske løsninger for å imøtekomme kundenes behov, slik som at enkle prosedyrer for melding om skader, og at man kan gjøre dette på engelsk eller tysk, samt at en hjelpebil normalt kan være framme i løpet av en time.

Andre fordeler:
Assistanse til bilførere under 26 år som har drukket alkohol eller av annen grunn ikke kan kjøre. Bilen fraktes til hjemmeadressen og en drosje stilles til rådighet. Denne servicen er gratis når bostedet ligger innenfor en radius av 25 km og mellom midnatt og kl. 07.00.
Gratis legeundersøkelse til alle som har vært involvert i en ulykke. Denne servicen er gratis, og gjelder uansett om føreren er uskyldig eller ikke.
For mer informasjon om disse serviceytelsene og forsikringer, kontakt Línea Directa på tlf. 902 123 104.

Nyt vinteren på Restaurant Lucias nye, oppvarmede terrasse

Det er nå ikke bare om sommeren at du kan nyte din lunsj eller middag på Restaurant Lucias terrasse i den vakre patioen bak restauranten. Den utendørs terrasse har nemlig blitt inndekket med markiser, og det er satt opp varme slik at man er garantert en varm kveld.
Men den nye, oppvarmede terrassen er bare et av mange nye tiltak på Restaurant Lucia. Skipperstuen har de siste månedene gjennomgått en markant forandring, og har nå en stor flatskjerm-tv som viser alle former for internasjonal sport, som foreksempel Vinter-OL fra Vancouver i Canada som arrangeres fra midten av februar.
Hvis du skulle ha lyst til å delta i en bowlingturnering eller lignende, har Restaurant Lucia anskaffet en Wii der man kan konkurrere mot venner eller familie.
Lena, Anders, Gerrie, Dorte og Poul-Erik ønsker alle et fremragende nytt år og lover mange nye tiltak og arrangementer i det nye året.

Nordic Muebles feirer fem års jubileum

Fredag 22. januar fra kl. 14 til 20 innbyr Tonny Marchmann og personalet til mottakelse for å feire Nordic Muebles fem års fødselsdag. Gjestene blir traktert med tapas og forfriskninger samt en rekke fantastiske tilbud. I tillegg er det premiere på tre helt nye kjøkkener.
– Det er utrolig hvordan tiden flyr, sier Tonny Marchmann som åpnet sin hagemøbelbutikk ved Feriaplassen i Fuengirola kort tid etter at han hadde byttet ut København med Costa del Sol.
– Men likevel har vi kommet langt med forretningen i årene som har passert. Umiddelbart etter åpningen utvidet vi, som kjent, med kvalitetskjøkken, bademiljøer og garderober til fornuftige priser, og ytterligere en avdeling, Nordic Muebles i Algarrobo Costa, har det jo også blitt.
Nordic Muebles tilbyr totalløsninger og koordinerer til og med hele ombygninger.
– Hvis en kunde for eksempel vil bygge om kjøkkenet, fjerne en vegg, legge nytt gulv eller et nytt tak med integrerte spotlights, så koordinerer vi med elektriker, murer, montør, osv. Kunden behøver ikke selv å ringe rundt til forskjellige byggefirmaer – alt som skal gjøres går enkelt og problemfritt via oss, forklarer Tonny.
For mer informasjon og inspirasjon, sjekk Nordic Muebles hjemmeside: www.nordicmuebles.com.

Kiropraktorklinikken utvider med ny behandling

VacuMed heter behandlingen som kiropraktor Mogens Dahl nå innfører på sin klinikk i Fuengirola. Kort fortalt handler det om en enkel og effektiv behandling for kretsløpsforstyrrelser i føtter og ben som foretas ved hjelp av undertrykk i et vakuumrør. Det er en moderne behandlingsmetode som intensivt mobiliserer blodgjennomstrømningen i ben og føtter. Metoden stammer fra bemannede romfartsekspedisjoner og har i årtier blitt benyttet av astronauter.

Bølger med vekselvis undertrykk og normaltrykk virker som et ekstra hjerte eller som en pumpe: Vakuum suger frisk blod og væske ned i underkroppen, og samtidig blir arterier og vener gjenopptrent optimalt. Behandlingen som bare varer i 30 minutter og er helt smertefri og behagelig, henvender seg hovedsakelig til personer med kretsløpsproblemer, som for eksempel åreforkalkning og sår på leggene, men også til idrettsfolk som med VacuMed- behandling oppnår kortere rekonvalesenstid og raskere heling av sportsskader. Rent kosmetisk er behandlingen effektiv mot appelsinhud.
– Jeg ble inspirert av min bror fordi han pga. at hans VacuMed-rør fikk hele baksiden av den danske avisen BT Søndags-sportsseksjon da han i sommer fulgte Post Danmark Rundt-rytterne, og ga noen av dem en restituering etter hver endt etappe, forteller Mogens Dahl.
– Jeg besøkte produsenten i Tyskland og satte meg grundig inn i behandlingen. Underveis slo det meg at ikke bare voksne der diabetes og åreknuter er de vanligst smerteplager i ben og føtter, samt appelsinhud som er av kosmetisk art, kan få hjelp. Også barn og unge lider av smerter i bena. Alt for mange barn og unge driver lite mosjon og utvikler derfor, i alt for tidlig alder, dårlig sirkulasjon og i verste fall diabetes, før de kommer ut av tenårene. Dvs. at unge mennesker får appelsinhud, tykke ankler og enda mer smerter når de bare skal gå opp noen få trapper.

Hos oss voksne er det mest røyking, alkohol, fet mat og for lite mosjon som er de verste fiendene. Det resulterer bl.a. i en innsnevring av arteriene forårsaket av avfallsstoffer som ikke forsvinner. I verste fall av kolesterol som er farligst fordi det hoper seg opp inne i blodårene. Også musklene har vansker med å kvitte seg med avfallsstoffene og derfor blir det syredannelser. Resultatet kan bli det man kaller for et ”vinduskikkersyndrom”. Altså at man bare kan gå få meter om gangen og derfor må late som om man kikker inn gjennom butikkvinduene.
Vi renser primært ut fire steder i kroppen: Lever, nyrer, lunger og hud. Ved å tvinge diverse opphopninger, avfallsstoffer, syredannelser ut mot huden, elimineres disse enklere og vi blir dermed kvitt dette på en enkel måte.
Resultatet av å minske trykket er også en toning av alle vev. Det vil si at bena ikke bare blir enklere å bruke, men også penere, forklarer Mogens Dahl som allerede er i full gang med VacuMed-behandlingene.

Fashionvilla feiret julen med fantastisk moteshow

Moteshowet var et av moteforretningen Fashionvillas mest spesielle og sprudlende arrangementer i året som gikk. Antje og Julia Rep som er mor og datter og innehavere av Fashionvilla, bød alle de internasjonale gjestene velkommen til det flotte og julepyntede showroomet slik at alle frammøtte følte seg vel tilpass. Som i et ekte juleeventyr var gjestene omgitt av store juletrær, tusenvis av små lys, utallige levende lys og en juleduft som imponerte alle gjestene. Det ble servert hjemmelagede kanapeer, og champagneglassene ble fylt opp straks det var nødvendig.

Gjestenes forventninger til moteshowet var høye, men alle forventninger ble tilfredstilt. Den tyske designeren Ella Singhs kolleksjon ble vist fram av vakre kvinner som presenterte designerens fantastiske, enten lange eller korte selskapskjoler i kreativt design i fargene pink, rødt, oransje, gult, turkis og klassisk svart, enten til galla- eller cocktailfaster. Det var noe for enhver smak, anledning og alder, og mange av gjestene kjøpte med stor glede en av kjolene til jul og nyttår. Moteshowet ble rundet av med julenisse og to engler med store, hvite vinger som delte ut spesielle gaver sponset av banken SG Hambros Private Banking på Gibraltar.

Kort sagt var det en hyggelig, avslappet aften der alle gikk hjem med godt humør, et smil på leppene og en kjole til de kommende festlige anledninger.

I 2010 byr Fashionvilla på mange lignede moteshow. Kontakt butikken for å høre mer om når neste show blir arrangert.

 

Julehygge hos tannlegene i Nordic Dental Center

11. desember hadde tannlegeklinikken Nordic Dental Center innbudt kunder og samarbeidspartnere til julehygge med gløgg og svenske julekaker. Det er første gang at tannlegeklinikken avholder et slikt arrangement, der formålet var å komme mer personlig inn på livet til de mange frammøtte.

Dessuten ble det også delt ut gratis tannbørster, tannkrem og tanntråd, samt råd om hvordan man holder tennene rene.

Peter Broberg, Becky Jimenez, Rebecka Janse, Christina Radics og Sara Marcus sørget for at glassene ble fylt og at gjestene fikk smake på julegodteriet.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.