Månedsmagasinet på Costa del Sol
Enda en glad bruker av VacuMed forteller sin historie

Enda en glad bruker av VacuMed forteller sin historie

Jesper Olsen var på et ferieopphold ved juletider og vinteren 2010. Da stiftet han bekjentskap med kiropraktor Mogens Dahl fra Kiropraktisk Klinikk i Fuengirola.

– Jeg vil begynne med litt bakgrunnshistorie fra mitt eget liv.
I 2004 var jeg så uheldig å få en kneskade. Denne skaden krevde et operativt inngrep og i forbindelse med dette var jeg så "heldig" å få en stafylokokkinfeksjon som utviklet seg til et langt sykehusopphold og sykdomsforløp.
Etter dette ble kneet og ben aldri helt det samme igjen, strekkeffekten mangler 12 grader og bøyeeffekten ligger på 110 grader – dvs. at det ikke kan strekkes helt og heller ikke bøyes helt sammen. Dette har resultert i at den største av lårets muskler faktisk har svinnet inn til ingenting og at ben og kne er ustabile.
Under et ferieopphold i jula, hadde jeg kontakt med kiropraktor Mogens Dahl som fortalte om denne nye vaccum-maskinen som han hadde kjøpt inn til sin kiropraktiske klinikk i Fuengirola. Denne skulle kunne hjelpe ved dårlig blodomløp, giktproblemer, etc.
I løpet av de siste seks årene har jeg prøvd et utall forskjellige testede og utestede behandlinger fordi de daglige smertene har hatt en ganske stor innvirkning på livet mitt. Derfor har jeg villet prøve alt som var på markedet. Det er bestemt ikke alt som har hatt noen effekt – noen har rett ut hatt en negativ effekt, så det var absolutt ikke uten skepsis at jeg møtte opp for å prøve dette røret med sug i.
Etter et program på 12 behandlinger (to ganger i uken) ble skepsisen min gjort til skamme. Allerede etter første behandling skjedde det noe i den nedre delen av kroppen min.
Da jeg var ferdig med den første halve timen som en behandling varer, prikket det og stakk det i beinet, litt som når beinet sover eller man har ligget forkjært. Samtidig var det kommet en varme ut i foten som jeg ikke hadde følt på mange år.
På de neste behandlingene hadde jeg det på noenlunde samme måte, likevel med den forskjell at følelsen og varmen ble sterkere i foten samt underbenet, og smertene ble litt mindre. Om det skyldtes bedre blodomløp eller om det er det psykiske som spiller meg et puss skal her være usagt. Jeg var likevel fortsatt litt skeptisk overfor denne behandlingsformen. Jeg visste jo ikke om virkningen ville vare evig, og jeg tror at det er mange som ikke tør eller vil gi seg i kast med noe slikt, nettopp fordi de ikke helt er klar over langtidseffekten. Jeg må imidlertid klart erkjenne at jeg etter 12 behandlinger hos Mogens Dahl, helt har overgitt meg til VacuMed-røret. Jeg har fått følelsen og varmen tilbake i foten min, muskler og ledd kjennes mye bedre "smurt", jeg har fått en bedre søvn fordi det ikke er så mye plager med beinet om natten. Sist, men absolutt ikke minst, er mine daglige, store smerter blitt langt mindre. Jeg tror på langtidseffekten, men vil likevel fortsette med en tur i røret av og til.
Avslutningsvis skal det sies at hos Mogens Dahl har hele forløpet vært svært profesjonelt og man føler virkelig at man er i gode og trygge hender, samt at de har tid til deg som pasient.

For mer informasjon om VacuMed, ring Kiropraktorklinikken i Fuengirola på tlf.: 952 464 137.

Av Kiropraktorklinikken i Fuengirola

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.