Månedsmagasinet på Costa del Sol
Semipermanent makeup – er det en mulighet for deg?

Semipermanent makeup – er det en mulighet for deg?

 

Jeg opplever ofte å ha kunder i klinikken som ikke vet hva semipermanent makeup er. Noen har hørt om det, men er redd for at behandlingen er for smertefull eller tror at fargene vil bli i huden for alltid, slik som ved tatoveringer. Men begge deler kan jeg avkrefte.
Semipermanent makeup er en teknikk der man kan oppnå enkel, rask og perfekt makeup i hverdagen. En makeup som sitter like flott i alle døgnets 24 timer. Så jo, det er en fantastisk mulighet for å gjenskape f.eks. øyenbryn som ofte forsvinner helt eller delvis med alderen, skape en jevn eyeliner som får øynene til å virke større. Eller så kan du markere leppelinjen hvis den har begynt å “flyte ut”. Denne behandlingen får også leppene til å virke mer fyldige.
Prosessen går ut på å indpigmentere testet og non-allergisk farge i overhuden slik at en naturlig look framtrer 24 timer i døgnet. Fargen holder som regel et par år og deretter utskilles resten gradvis.
Goldeneye-systemet som jeg er utdannet i å bruke, er EU-godkjent og alt er gjennomtestet slik at man kan være sikker på at det ikke kommer allergiske reaksjoner på verken farger eller nåle. Derfor kan jeg love at semipermanent- makeup påført med Goldeneye-systemet, er en mulighet for deg – også selv om du er allergisk overfor alminnelig makeup.
For brillebrukere er det en kjempehjelp i det daglige ikke å måtte sitte med forstørrelsesspeil for å få lagt en pen og ens makeup, og selv kontaktlinsebrukere kan få semipermanent-makeup.
De fleste mennesker er ikke så begeistrede for nåler, men disse er ultra tynne og går ikke så dypt i huden som nåler brukt i kroppstatovering gjør.
Jeg påfører alltid først en lidokain-krem som lokalbedøver huden og deretter merkes nesten ingenting.
Før behandling avtales en prøvekonsultasjon der jeg kikker på hud, hårfarge og ansiktstrekk. Jeg anbefaler det som passer til din type, men det er til enhver tid deg som kunde som treffer den endelige beslutningen om farge (det er et svært stort utvalg i farger) og fasong.
På selve behandlingsdagen påføres bedøvelseskremen, og vi går i gang. Behandlingstiden varierer alt etter hvilken teknikk som brukes, men regn med et par timer.
Den første tiden må det behandlede området jevnligt påføres spesialkrem, og det anbefales å unngå soling, sandstrender og pool i fire dager.
Når huden har leget, ettersees området og evt. fargehuller i streken fylles ut.
Deretter har man den vakreste og flotteste naturlige makeup som holder et par år fram.
Mangler du hår i brynet, har du for få vipper eller kanskje en utydelig leppelinje, så ring og bestill tid til en gratis og uforpliktende konsultasjon i min klinikk – eller ønsk deg en semipermanent makeupbehandling til julepresang.

For mer informasjon og timebestilling, ring 610 71 60 48.

Av Kosmetolog og linergist Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.