Månedsmagasinet på Costa del Sol
DaniCare engangsvaskekluter

DaniCare engangsvaskekluter

DaniCare’s ekstra bløte engangsvaskekluter i skum brukes til mer enn bare små og bløte babykropper. De er til alle, uansett hudtype, selv til dem som har svært sart og ømfintlig hud, og de kan brukes til alle pleieformål. De er både hygieniske og praktiske. Såpe og lignende skylles lett ut av kluten og kan derfor brukes gjentatt ganger, helt til vaskingen er ferdig.
Engangsvaskeklutene fra DaniCare er fri for giftige kjemikaler og allergiframkallende stoffer. De er heller ikke tilsatt parfyme, farge eller blekemidler. Dessuten er de miljøvennlige, og ved brenning er de eneste restproduktene vann og kulldioksid.
Vaskeklutene som er fuktet og lagt i en lukket pose, kan erstatte våtservietter som mange f.eks. tar med seg på en lengre kjøreturer. Vanlige våtservietter er som oftest fylt med kjemikaler og miljøskadelige stoffer. Engangsklutene er både sunnere for deg, huden din og miljøet.

Kluter på rull
De fleste kjenner allerede de firkantede engangsvaskeklutene, enten fra sykehus eller i forbindelse med babyer og bleieskift.
Normalt øker engangsvaskekluter til det dobbelte, så fort det går hull på vakuumpakningen. Det kan være vanskelig å bare ta ut en enkelt klut av pakningen, uten å rive i stykker kluten eller rive med seg flere kluter i samme slengen.
Dette problemet har DaniCare løst, med sine engangsvaskekluter på rull som ikke popper opp til det dobbelte så snart pakningen brytes. Dessuten er det ikke nødvendig å bruke saks for å få løs klutene fra rullen, for de er atskilt med en perforering slik som med vanlig tørkepapir. Og fordi rullen ikke tar stor plass, er den enkel å ta med.
De ekstrabløte engangsvaskeklutene fra DaniCare fås både i den tradisjonelle firkantede vakuumpakkede utgaven og på den smarte rullen, hos Vitamina i Centro Idea, Mijas.
 

Av Vitamina

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.