Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det nye skoleåret er i gang

 


Skolens nye daglige leder Henning Nordby kunne hilse elever og deres foresatte velkommen til et nytt og givende skoleår.

Med skrekkblandet fryd møtte årets 63 elever og deres foreldre opp for å markere starten på et nytt skoleår.
Først ble årets elever og deres foresatte hilst velkommen av Den Norske Skolen Málagas nye daglige leder, Henning Nordby. Deretter gikk elevene fram, en etter en, fra førsteklasse og opp til og med tiende klasse, for å hilse på sine nye kontaktlærere og faglærere.
Så gikk klassene hver for seg til sine klasserom for å snakke mer med lærerne. Foreldre og foresatte inntok foreldrekafeen og koste seg med nystekte vafler i den varme sola. Den nye skoleåret 2009/2010 er i gang.
Etter en viss usikkerhet tidlig i vår om hvor mange elever skolen ville få dette skoleåret, kunne Nordby slå fast at elevtallet har økt med godt over ti prosent siden fjoråret.


I tur og orden kom alle de 63 elevene fram for å håndhilse på sine nye lærere og samtidig møte de andre elevene i sine respektive klasser.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.