Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nyoppussede boliger til 300 euro

Flere landsbyer over hele Málaga-provinsen går nye veier for å få flere innbyggere, og Alfarnate i Axarquía er et godt eksempel på dette. Via plattformen holapueblo.com annonserer landsbyen nå med nyoppussede boliger til 300 euro i månedlig leie. Alfarnate er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Axarquías avsaltningsanlegg tidligst ferdig i 2028

I sommer bestilte det spanske ministerrådet prosjektet og arbeidet for avsaltningsanlegget i Axarquía verdsatt til 100 millioner euro, samtidig som de godkjente over 500 millioner til to avsaltningsanlegg i Catalonia. Sentralregjeringens lange prosedyrer gjennom det statlige vannselskapet Acuamed fortsetter å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

To omkommet i Triatlon i Torremolinos

Finalen til 2024 World Triathlon Championship hvor verdens beste triatleter konkurrerer om verdensmestertittelen, ble arrangert i Torremolinos sist uke, men to dødsfall har kastet en mørk skygge over en av de største triatlonkonkurransene som noen gang har vært avholdt i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt byggeprosjekt på gang i Nerja

Det er sjelden det bygges i Nerja, men nå har byen et spennende prosjekt på trappene.Entreprenørselskapet Grupo GS starter i disse dager byggingen av 40 luksusleiligheter i første linje ved sjøen, nær byens velkjente torg og utsiktsplassen Balcón de Europa.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.