Månedsmagasinet på Costa del Sol

Spania advarer om tøffere grensekontroll til Gibraltar

Dersom Spania og Storbritannia ikke kommer til enighet om Gibraltars status innen 10. november, vil det bli innført strengere passkontroller for alle mellom Spania og Gibraltar. Det er den datoen det nye kontrollsystemet for inn- og utreise fra Schengen-området (EES)… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nye kjempeinvesteringer i hoteller

Det gjøres store investeringer i hotellbransjen i Madrid, Valencia og på Kanariøyene, men ingen steder overgår investeringene på Costa del Sol. Selskapet Doubletrade som spesialiserer seg på bygg og boliginvesteringer, spår et 2025 med ekstraordinært store hotellinvesteringer i Málaga-provinsen. Doubletrade… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mijas øker kampen mot husokkupanter

Det har lenge vært et problem, og ingenting tyder på at vi får en holdbar løsning på kort sikt. Mangfoldige boliger langs Costa del Sol har blitt tatt over av husokkupanter, spesielt om vinteren når mange boliger står ubebodde. Lokalpolitiet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fullmåneomvisning på den engelske kirkegården

For de som leter etter noe nytt å gjøre i Málaga by, hva med en guidet måneskinnstur gjennom den vakre engelske kirkegården, Cementerio Inglés de Málaga?  Kirkegårdsstiftelsen fortsetter innsatsen for å opprettholde og bevare den eldste ikke-katolske kirkegården på den iberiske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Første høstregn etterlater 40 liter per m2

De første høstregnene etterlot opptil 40 liter per kvadratmeter i visse kommuner av Málaga-provinsen i helgen. Søndagens gule advarsel for regn og storm ble på mange steder forlenget, da regnet fortsatte å falle. Nedbøren fra den atlantiske stormen som kom… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

VELKOMMEN TIL DET NORSKE MAGASINET – OKTOBER 2024!

På samme vis som folk i nord lengter etter varme og gleder seg over de aller første vårtegnene, lengter de aller fleste av oss som bor fulltid i Andalucía til de første tegnene på at høsten om ikke er her, så at den iallfall er på vei. Etter en særdeles lang sommer er det som […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.