Månedsmagasinet på Costa del Sol

Kunstdager i den hvite landsbyen Frigiliana

Nå er tiden inne for årets utgave av de høyt verdsatte kunstdagene i Frigiliana, den vakre hvite landsbyen bare 14 minutters kjøring nord for Nerja. Ruta del Arte Frigiliana arrangeres i år for åttende gang, og ikke mindre enn 60… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lavt skattetrykk i Andalusia

Det er rimelig å bo på Costa del Sol – i hvert fall skattemessig. En ny rapport fra det internasjonale forsknings- og skatteinstituttet Tax Foundation viser at Andalucía i dag har landets tredje laveste skattetrykk. «Da de for noen år… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Turistrådet bekymret over høye priser

Det har vært, og fortsetter å være, et fantastisk år for turismen på Costa del Sol. Turiststyrets leder Francisco Salado nøler ikke med å utrope 2024 til «det beste året noensinne», men han er også bekymret for utviklingen – spesielt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Teba blir spansk episenter for ost i helgen

Landsbyen Teba i Málaga vil bli episenteret for spansk håndverksost den kommende helgen under la Feria del Queso Artesano de Teba, hvor besøkende kan smake noen av de beste ostene som landet har å by på. Nå i sin 22.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Bare 16,27 % kapasitet i Málagas vannreservoarer

Málaga-provinsen avsluttet det hydrologiske året 2023-2024 på mandag 30. september med 16,27 % samlet kapasitet i provinsens syv vannreservoarer. Ifølge tall fra vannverket Hidrosur har reservoarene nå totalt 99,50 kubikkhektometer med vann, sammenlignet med de 129,50 kubikkhektometerne som ble registrert… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.