Månedsmagasinet på Costa del Sol

Spanjolene har endret handlevaner

Mercadona var først ute, og nå følger andre store supermarkedskjeder etter. Det er blitt populært med supermarkedenes egne produkter. I deres siste analyse rapporterer analyseinstituttet Kantar Worldpanel om en betydelig endring i spanjolenes handlevaner. Instituttet konkluderer med at 60 %… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjempeetterspørsel etter spanske eldrereiser

Det tok bare 48 timer å selge 886 000 turer. De spanske turene for eldre, også kalt Imserso-turene, selger raskere enn noen gang. På bare to dager var alt utsolgt, og en rekke reisebyråer over hele landet har nå lange… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vannrestriksjoner igjen – ingen fylling av bassenger

Når vi går inn i oktober og legger sommerhøysesongen bak oss, opphører nå unntakene som tillot fylling av svømmebasseng og noe vanning av hager. Dette innebærer at bruk av vannressurser som er egnet som drikkevann er forbudt i de følgende… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Advarsel om skadelige plantevernmidler i spansk frukt og grønt

Miljøorganisasjonen Ecologistas en Acción opplyser at i 2022 solgte Spania matvarer med minst 106 plantevernmidler inkludert 59 hormonforstyrrende og 32 uautoriserte stoffer. Dette er konklusjonen på organisasjonens nye rapport, Rett til hormonene dine. Sprøytemiddelrester i spansk mat som har analysert de siste… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fire nye radarer i Málaga

Generaldirektoratet for trafikk (DGT) installerer i de kommende ukene fire nye radarer på Málaga-provinsens veier for å redusere hastighet og senke ulykkefrekvensen på visse strekninger. Radarene legges til de 23 faste- og seksjonsradarene som allerede er installert i provinsen. I disse dager monterer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

TARRAGONA – en vakker by på Unescos Verdensarvsliste

Tarragona ligger bare rundt 100 km. sør for Barcelona, men blir ofte oversett fordi mange heller vil se Catalonias hovedstad enn dens lillesøster. Det er synd, for Tarragona har mange severdigheter. Fordi den er mindre enn Barcelona (133 000 innbyggere), har den også bevart mye av sjarmen og oversiktligheten. Byen spilte en viktig rolle i […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.