Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nytt kultursenter på vei i Mijas Pueblo

Bystyret i Mijas vil renovere en av landsbyens eldste bygninger og samtidig utvide med et nytt kultursenter. Det er snakk om konstruksjonen La Puente på Calle Coín i gamlebyen som har stått forlatt i fire tiår. Bygget står i dag… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Arbeidsmarkedet oversvømmes av nye utlendinger

10 000 nye utenlandske sysselsatte har ankommet Málaga på bare ett år, noe som gjør at nesten 115 000 utlendinger i dag er registrert på arbeidsmarkedet i provinsen. Dette er en fordobling i de siste ti årene, slik at utenlandske sysselsatte nå utgjør… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Feria de San Miguel i Torremolinos

Nå blir det fest i Torremolinos! Fra 25. til 29. september feirer Torremolinos sin tradisjonelle feria med aktiviteter for store og små både dag og natt. Feiringen starter allerede tirsdag 24. september når byens handelsstand og gründere byr på callos… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga – 26 000 færre kjøretøy og €11 millioner i bøter

Etableringen av den nye lavutslippssonen (ZBE) i Málaga by er i den avsluttende fasen. ZBE i provinshovedstaden vil tre i kraft i høst, men det vil ikke utstedes bøter i det første ‘nådeåret’. Ifølge tallene fra en nylig undersøkelse vil 206… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanias beste murere er fra Málaga-provinsen

Endelig en god nyhet for de som skal i gang med et byggeprosjekt på Costa del Sol: Spanias beste murere er fra Málaga-provinsen, i hvert fall i år. Málaga-teamet bestående av murermester Javier Vargas og assistent Manuel Fuentes vant den 57.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Puerto Cabopino – for båtfolk og landkrabber

Den idylliske havnen Cabopino er ikke spesielt stor, men absolutt verdt et besøk. Havnen er en av Andalucías vakreste og best bevarte hemmeligheter, og i motsetning til sine travle naboer, Marbella og Fuengirola, byr Puerto Cabopino besøkende på en mer avslappet og intim atmosfære. Selve marinaen er hjemmehavn til rekke seilbåter, fiskebåter og lystbåter som […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.