Månedsmagasinet på Costa del Sol

Færre skilsmisser på Solkysten

2582 ektepar i Málaga-provinsen valgte å skilles i fjor. Det er en nedgang på 15,6 prosent sammenlignet med 2022, da 3061 par valgte å gå hver til sitt. De siste tallene fra Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) viser også at det ikke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt luksuriøst boligområde i Málaga

Málaga kommune har nå definitivt gitt grønt lys for bygging av 285 luksusvillaer i området Pinares de San Antón som ligger i et skog- og fjellområde litt øst for byen. Prosjektet har i en årrekke skapt stor politisk debatt med… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjøligere temperaturer og mulig regn

Kjøligere temperaturer og nedbør er på vei mot Málaga og Costa del Sol denne uken fra onsdag, opplyser Det spanske meteorologiske instituttet (Aemet). Maksimumstemperaturene forventes å ligge opptil tre grader lavere enn normalt for årstiden og ikke overstige 25 grader… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Andalucía får ny boliglov i 2025

Presidenten for Junta de Andalucía, Juanma Moreno, har kunngjort godkjenningen av den nye andalusiske boligloven som trer i kraft i den første halvdelen av 2025. Moreno presiserte at administrasjonene må gjøre en innsats for å redusere ubalansen mellom boligtilbud og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nesten 2 milliarder i internasjonale turistinntekter

Reiselivssektoren i Málaga-provinsen avsluttet august med mange historiske rekorder: antall flypassasjerer, antall ansatte i gjestfrihetsnæringen og gjennomsnittlig utgifter for turister. Dette gjelder også fakturering for internasjonal turisme i regionen, noe som den andalusiske regjeringen nettopp har anslått til nærmere 2… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt fra Den Norske Kirken

Konserter kl. 19.00 med konsertkafé kl. 18.00 Torsdag 3. oktober: Felix Peikli trio – Tribute to Benny Goodman Sammen med Philip Granly på piano og Dag Markhus på trommer, hyller jazz-klarinettisten Felix Peikli den legendariske Benny Goodman Trio i anledning Goodmans 115-årsjubileum. Opplev den virtuose og livlige musikken fra jazzens storhetstid på 1930-tallet i Swingin’ […]

Nytt fra Den Norske Skolen

For en nydelig oppstart! Endelig er vi i gang med skoleåret 2024/25. Raskt oppsummert var alle de riktige ingrediensene på plass første skoledag, fra sommerfugler og latter, spenning, svette hender og hamrende hjerter. Noen synes også det var litt skummelt å hilse på klassen, men vi lover at vi også i år skal gjøre vårt […]

NYTT FRA NORSK FORENING – SEPTEMBER 2024

Hei alle sammen! Endelig er september kommet og dermed høståpning i lokalene våre i Fuengirola. Selv om været for oss som har vært i Norge gjennom sommeren har vært variabelt, håper jeg alle har hatt en strålende, innholdsrik og spennende sommer! Vi åpner for servering 17. september mellom kl. 11.00 og 16.00 og håper dere […]

LOS VIKINGOS – september 2024

Los Vikingos er en klubb for golfspillende nordmenn på Solkysten. Våre aktiviteter gjennomføres i de perioder hvor det oppholder seg flest nordmenn over lengre perioder på kysten. Nærmere bestemt spiller vi fra januar til ut mars på vårparten og fra september til ut november om høsten. Los Vikingos handler ikke bare om selve golfspillet, men […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.