Månedsmagasinet på Costa del Sol

Utlendinger fyller spanske fengsler

Tallene så bra ut, og viser at antall utlendinger innesperret i spanske fengsler hadde falt med 35 prosent i løpet av 15 år. De siste fire årene har imidlertid trenden snudd, og nå vokser den fem ganger mer blant utlendinger… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt sykehus ytterligere forsinket

Byggingen av Costa del Sols nye store sykehus blir nå forsinket igjen, og ingen vet hvorfor. Junta de Andalucía kunngjorde for snart ett år siden at prosjektet endelig var godkjent og at alle tillatelser hadde falt på plass. Dette var… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Enormt moteshow i Málaga

Denne helgen i Málaga handler om mote. Fredag ​​og lørdag kveld kan man oppleve det årlige moteshowet på byens hovedgate – Calle Larios. Det er den 13. gangen moteshowet arrangeres, og som vanlig gis det plass til både lokale og unge talentfulle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hollender syklet 2500 km for å hjelpe Mijas’ esler

En hollender har syklet 2500 km (med litt hjelp fra to batterier) fra sin hjemby i Holland til Mijas for å samle inn midler til eslene i byen. Mannen, som pressen bare identifiseres som Ron, forlot Heemskerk på den 10.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kartelleder vil åpne avhengighetssenter i Marbella

I et helt uventet trekk, har den fryktede Costa del Sol-forretningsmannen Johnny ‘Cash’ Morrissey deklarert at han vil åpne et velvære- og rehabiliteringssenter for narkomane og alkoholikere på Costa del Sol. Morrissey, 62, som opprinnelig er fra Manchester, ble pågrepet i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.