Månedsmagasinet på Costa del Sol

Flere klager på turistleilighetene

Det er igjen oppstyr rundt turistleilighetene. Denne gangen kommer det fra huseierforeningen i den nyoppførte byggningen Azahar i nabolaget Playamar mellom Málaga og Torremolinos. Azahar er et eksklusivt bygg med flere hundre leiligheter priset fra 500 000 til 900 000… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten mangler ladepunkter

Salget av elektriske biler går ikke som forventet i Spania, og det gjelder spesielt Costa del Sol. Forbrukerne legger vekt på de høye prisene og det lave antall ladestasjoner. Egentlig har bare Málaga by og Marbella fått montert et respektabelt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

83 % av Costa del Sols havavfall er plast

Plastavfall fortsetter å være et stort problem for strandmiljøet på Costa del Sol. I løpet av sommeren har kommunene på den vestlige delen av Costa del Sol hatt båter i drift for å rense vannet langs kysten. Resultater for høysesongen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nedgang i kvalitetsturisme i Marbellas gamleby

Handelsstanden i Marbella gamleby har registrert en nedgang i kvalitetsturismen denne sommeren. Den generelle tilbakegangen i omsetningen i forretningene i gamlebyen har vært på mellom fem og ti prosent, mens omsetningen i dyrere forretninger har sunket med mellom fem og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ordførere ber om hjelp mot narkotrafikkanter

Mens Cádiz-provinsen rapporterer om en nedgang i beslaglagte hasj- og kokainforsendelser, har lossingen av de ultraraske smuglerbåtene blant annet blitt overført til Huelva- og Málaga-provinsen – spesielt til Axarquía øst for Málaga by. Axarquía-området har både naturparker og underutnyttede kyststrekninger… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.