Månedsmagasinet på Costa del Sol

Finn ‘daten’ med ananas på Mercadona

Ifølge brukere på sosiale medier, er Mercadona-butikker på visse tider det perfekte stedet å finne en date – alt beror på hvordan du plasserer en ananas i handlevognen. Den spanske dagligvarekjede har vært populær på sosiale medier i flere dager… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fuengirola får ros for strandsikkerheten

Denne sommer har Fuengirolas strender vært overvåket av droner – med stor suksess. Før høysesongen inngikk kommunen et samarbeid med det private selskapet Aeromedia, som via ny teknologi overvåger hele Fuengirolas kyststrekning med fire droner. Innsatsen er koordinert med livredderne… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Camping redder nasjonal turisme

De siste tallene fra Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) opplyser at det har vært 80 000 færre spanske turister i Málaga-provinsen denne sommeren, blant annet grunnet befolkningens lavere sparekapasitet og generelt høyere priser. Spanske turister har falt i alle typer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt direktefly fra Kina på vei

Junta de Andalucía fortsetter å jobbe iherdig med å få etablert direktefly fra fjerne destinasjoner til Andalucía. Det har vært vellykket med USA og Midtøsten, og alt tyder nå på at det i 2025 også kommer direkte flyavganger fra Kina… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Færre boliglån, men høyere beløp

Det utstedes stadig færre boliglån i Málaga-provinsen, men beløpene er oppe i historiske maksimumsnivåer. Gjennomsnittsbeløpet for boliglån i provinsen ligger nå på €189 600 som er det nest høyeste beløpet i landet, bare overgått av Balearene hvor gjennomsnittslånet ligger på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.