Månedsmagasinet på Costa del Sol

Mijas feirer Día de Turista

I Mijas hedres turistene som velger kommunen som feriedestinasjon. Dette markeres med feiringen av Día de Turista (Turistens dag).Arrangementet som fremhever lokal kultur og tradisjoner, finner sted på Plaza Virgen de la Peña på onsdag 25. september. Det blir en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

70-årig pyroman arrestert i Marbella

Lokalpolitiet i Marbella har arrestert en 70-årig mann som mistenkes for å ha påsatt tre branner i byen over sommeren. Den antatte pyromanen ble pågrepet da han var i ferd med å sette fyr på et kratt på et mindre… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nye rabatter for alle 65+

Junta de Andalucía lanserer nå sitt nye rabattkort for alle innbyggere på 65+. Kortet sikrer rabatter til alle pensjonister i Andalucía – uansett nasjonalitet. Man må bare være resident og påmeldt folkeregistret. Kortet heter Tarjeta Andalucía Junta 65 og sikrer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hvordan unngå matforgiftning i varmen

I disse sommerdagene er det viktig å ta ekstreme forholdsregler når det gjelder matkonservering, siden høye temperaturer øker risikoen for matforgiftning. «Varmen favoriserer spredningen av bakterier som formerer seg raskere» advarer Estela Díaz, lederen for akuttmottaket på Vithas sykehuset i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Verdens største produsent av grønt hydrogen åpner fabrikk i Málaga

Málaga vil være tilholdsstedet for en ny komponentfabrikk for det kinesiske selskapet Hygreen Energy, verdens ledende produsent av elektrolysatorer – maskiner som brukes til produksjonen av grønt hydrogen. Europa Press rapporterer at industrianlegget som vil ha opptil tusen arbeidsplasser, vil… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sommerens store parasollkrig

Det er ikke bare eiendomsmarkedet på Costa del Sol som har rift om plassene denne sommeren. Det gjelder også hver kvadratmeter med sandstrand langs Solkysten og enhver annen spansk kystlinje. I motsetning til eiendomsmarkedet er offentlige strandplasser imidlertid ikke til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Almogía – en gjemt og glemt landsby med en herlig festival

Almogía som på arabisk betyr `vakker by´, ligger bare 25 km nord for Málaga. Man skulle tro at denne vakre byen nær provinshovedstaden er overrent med besøkende, men det er langt fra tilfellet. Faktisk kommer det sjelden turister hit –… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Det Norske Magasinet anbefaler: 5 vakre byer i Andalucía

I dag ser Norske Magasinet nærmere på noen av de største byene i Andalucía hvor de fleste av våre lesere sannsynligvis allerede kjenner til Málaga og området rundt. Her følger en oversikt over fem vakre byer i Andalucía hvor vi… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Høylytte spanjoler

De aller fleste spanjoler snakker dempet og stille når man er på tomannshånd eller når man bare er samlet i et lite selskap. Det motsatte er tilfellet i større forsamlinger og i offentlige rom. Det er som om det plutselig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanske boligeierforeninger (Comunidades de Propietarios)

Hva er en boligeierforening? Det er en juridisk enhet som styrer og ivaretar de enkelte eiernes felles interesser i for eksempel en bygning oppdelt i leiligheter og/eller lokaler. Blant dens oppgaver er å vedlikeholde bygning og fellesområder. Den skal også… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.