Månedsmagasinet på Costa del Sol

Advarsel: mobiler stjeles med ‘krykke’-metoden

Det spanske nasjonalpolitiet går nå ut med en advarsel om det som de kaller metodo de la ‘muleta’ (‘Krykke’-metoden). Dette skjer etter at en serietyv som gjentatte ganger har brukt metoden, har blitt pågrepet på Costa Blanca. Ifølge nasjonalpolitiet går… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Prinsesse på ferie i Torre del Mar

Den spanske prinsesse Leonor ferierer i disse dager i Torre del Mar på Costa del Sol, noe som hittil har skjedd nesten helt ubemerket. På helgen spiste hun lunsj sammen med en håndfull venner på strandbaren El Saladero nær havnen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt direkte høyhastighetstog Málaga-Barcelona

Fra og med den 16. september har Solkystbefolkningen nok en måte å reise til Barcelona, denne gangen med direkte AVE høyhastighetstog. Den spanske statseide togoperatøren Renfe begynte å selge billetter til den nye direkte høyhastighets jernbanetjenesten mellom storbyene Málaga og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Syv av Spanias ti dyreste gater ligger på Costa del Sol

Spanias ti dyreste gater og boligområder er fordelt mellom Costa del Sol, Madrid, Barcelona og Palma, og samlet overstiger gjennomsnittsprisen på disse gatene €7,5 millioner ifølge en undersøkelse fra eiendomsplattformen idealista. Aller dyrest er urbanisasjonen Zagaleta i Benahavís kommune hvor… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spansk turisme stuper på Solkysten

2024 blir et godt år for turismen på Costa del Sol – takket være utlendingene. For første gang siden pandemien har den nasjonale turismen i Málaga-provinsen falt ganske markant. Både hotelleierforeningen (Aehcos) og Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) bekrefter at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.