Månedsmagasinet på Costa del Sol

Dobbelt så dyr husleie

På ti år har det blitt dobbelt så dyrt å bo til leie på Costa del Sol. Den siste rapporten fra boligportalen Fotocasa viser at husleieprisene har steget med minst 100 prosent i samtlige byer på Costa del Sol siden… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny Bulevard på vei i Estepona

Med et budsjett på 17,5 millioner euro tar Estepona nå første spadestikk til en ny bulevard på 22 000 kvadratmeter. ”Konseptet og designet er banebrytende. Det er få steder i verden hvor man kan se denne type bulevarder,” skriver kommunen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Advarsel mot utbygging av en av Solkystens siste urørte kyststrekninger

Junta de Andalucía advarer om de økologiske virkningene av et foreslått byggeprosjekt på Playa Banús i Estepona – et av de siste jomfruelige og bygningsfrie landområdene ved havet langs Costa del Sol. Regionstyret stiller spørsmål ved den foreslåtte planen og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Andalucías siste heteslagoffer 36 år gammel

Den ekstreme varmen har krevd nok et offer i Andalucía, denne gangen i Sevilla-provinsen som i helgen flere steder hadde temperaturer på opptil 44 grader. Ifølge Instituttet for Rettsmedisin ble det 36-årige offeret som led av sensorisk funksjonsnedsettelse, funnet livløs… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

To Málaga-kommuner har noen av landets rimeligste leier

Det snakkes mye om høye leiepriser i Málaga-provinsen. På den andre siden har nå boligportalen Idealista publisert en liste over de 25 spanske byene med de rimeligste leieprisene per kvadratmeter, og to av dem ligger i Málaga-provinsen, nemlig Ronda og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.