Månedsmagasinet på Costa del Sol

Krever fjerning av kloakkrør fra Marbella-strand

Til tross for at strendene er en av de største turistattraksjonene for Costa del Sol, er synlige kloakkrør og kloakkutslipp fremdeles et problem på Solkysten, også i Marbella kommune. Beboerne i Elviria, spesielt i nærheten av urbanisasjonen Hacienda Las Chapas,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Verdens mest ettersøkte nettkriminell arrestert i Estepona

En av verdens mest etterlyste forbrytere innen cyberkriminalitet ble i helgen pågrepet i Estepona. Den arresterte er 38 år og har tilsynelatende bodd i byen i en håndfull år. Herfra har han ledet et verdensomspennende nettverk av cyberkriminelle som siden… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sykepleierne støtter forbud mot røyking i biler med mindreårige

Tobakksrøyk skader ikke bare røykeren, men også de som er rundt dem. Ekspertene beskriver påvirkningen ved passiv eksponering som «ekstremt skadelig», spesielt for utviklingen av lungene til mindreårige. Derfor har rådet for landets sykepleierskoler (CGE) presentert en forespørsel til helsedepartementet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Storhandel av flamencokjoler

Tidene og moten forandrer seg, men ikke når det kommer til de klassiske flamencokjolene. Siden i vår har spesialbutikkene på hele Costa del Sol hatt det travelt. Det gjelder spesielt i Málaga by, hvor det denne uken er byfest. ”Kjøpelysten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkystkommune begrenser antall turistboliger

Fuengirola kommer til å begrense registreringen av flere turistboliger i kommunen. Dette skjer etter at de har evaluert konklusjonene til en undersøkelse om strategisk planlegging innen bolig- og byplanlegging som viser den store påvirkningen som denne type boliger har på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.