Månedsmagasinet på Costa del Sol

Costa del Sol – en annerledes strandguide

Spania har nesten 5000 kilometer med kystlinje, hvorav 1000 km tilhører Andalucía. Costa del Sol har rundt 161 km av disse med mer enn 125 strender, hvilket gjør strendene til en av Solkystens største turistattraksjoner. Men ikke alle drømmer om… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fryktede vepser sprer seg på Solkysten

De er mellom 25 og 35 mm lange og mer brune i fargen enn vanlige veps. De såkalte avispas orientales (asiatisk veps) har i de siste ukene formert seg og spredd seg i et uvanlig høyt tempo langs store deler av Costa… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjøpesterke turister søker til Andalucía

Junta de Andalucías strategi begynner å gi resultater. Dagens turister i regionen forbruker i år mer enn noensinne. Myndighetenes egne tall viser at turistene i Andalucía nå i gjennomsnitt bruker 81,23 euro om dagen (utenom overnatting) under sin reise. Aldri… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lite maneter på Costa del Sol – for nå

Maneter hører sommeren til, men i sommer har vestavinden som har blåst langs Costa del Sol holdt manetene borte fra de viktigste badeområdene. Presidenten for stiftelsen Aula del Mar Mediterráneo, Juan Antonio López, uttaler at sommersesongen vil fortsette å «være… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Historiske rekorder for Málaga flyplass

Málaga flyplass skriver igjen historie. I juli måned registrerte Solkystens flyplass 2 659 290 passasjerer. Dette er 9,3 % flere enn i fjor og den høyeste trafikken i flyplassens 105 år lange historie. Og dette er ikke alle rekordene. Ifølge… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Unge tvinges til å bo hos foreldrene tross jobb

Syv av ti unge spanjoler som jobber, er tvunget til å fortsette å bo hjemme hos sine foreldre. Årsaken er høye husleier og lønninger som gjør det praktisk talt umulig for dem å tilpasse seg de økende levekostnadene med dagens… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.