Månedsmagasinet på Costa del Sol

Sykepleierne forlater Málagas sykehus

Mangelen på sykepleiere forverres fortsatt. I det første halvåret at 2024 har 200 sykepleiere forlatt Málaga-provinsens sykehus. “Det er den lave lønnen, de kortvarige kontraktene og manglende personlig utvikling som får sykepleierne til å søke andre steder,” uttaler José Miguel… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sakte utvikling for salg av miljøvennlige biler

Der er godt fart i bilsalget på Costa del Sol og resten av Málaga-provinsen, men det er absolutt ikke de miljøvennlige bilene som dominerer salget. I flere år har myndighetene ellers kjempet for miljøvennlige kjøretøy – men uten hell.De spanske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Antityrefektningsprotest før Málagas feria

På lørdag, bare et par uker før starten av Málagas store feria, demonstrerte rundt hundre antityrefektningsprotestanter i bysentrum for å vise sin avsky for «mishandlingen av dyr for underholdningens skyld». Den fredelige protesten som var organisert av dyrevernspartiet Pacma under… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Gratis klassisk musikkreise ved Fuengirolas strandpromenade

Symphony, «en virtuell reise til hjertet av klassisk musikk», ble innviet i Fuengirola sist uke. Den unike opplevelsen som er skapt av stiftelsen La Caixa, skjer på byens strandpromenade hvor den vil være tilgjengelig inntil 2. september. «Vi er veldig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

FIESTA Marbella innstiller alle arrangementer bortsett fra Pete Tong Ibiza Classics

Arrangørene av musikkfestivalen FIESTA Marbella har meldt endringer i programmet for årets begivenhet. Det er nå bekreftet at alle opptredener under den planlagte femdagers musikkfestivalen på Marbella Arena er kansellert, med bare et unntak. Pete Tong Ibiza Classics med Jules… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.