Månedsmagasinet på Costa del Sol

Tre døde og fire skadet i brutal trafikkulykke

”Det er en av de mest sjokkerende ulykkene som brandvesenets allianse i provinsstyret har deltatt i”, uttalte ansvarlig fullmektig, Manuel Marmolejo, til dagspressen SUR. Det var ved 14-tiden på lørdag at to kjøretøy, en varebil og en Jaguar, var involvert… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

BBVA Research: Boligprisene vil stige fem prosent innen nyttår

Fremtidsutsiktene ifølge den spanske storbanken BBVA, er klare. “På landsbasis vil boligprisene stige med fem prosent innen årets utgang og ytterligere 4,7 prosent i 2025. I spesielt ettertraktede områder vil prisene sannsynligvis stige enda mer,” skriver bankens analyseavdeling, BBVA Research,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Rekordhøye natt-temperaturer

Det har vært varmt i de siste dagene – spesielt om natten. Langs nesten hele Costa del Sol ble det registrert natt-temperaturer på over 30 grader. I Málaga by ble det satt varmerekord natt til lørdag. Klokken 02.00 nådde gradestokken… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Syvåring omkommer i vannscooterulykke

En syv år gammel gutt omkom på Costa del Sol etter å ha vært utsatt for en ulykke med en vannscooter. Ulykken skjedde ved 19.30-tiden på torsdag ved Pinillo-stranden i Marbella kommune. Ifølge informasjonen som ble gitt til pressen skulle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Helseadvarsel: Nesten 800 heterelaterte dødsfall i Spania i juli

Ifølge tall fra Helseinstituttet Carlos III kan 771 av dødsfallene i Spania i juli måned tilskrives varmen. Månedens fjerde uke, 22.-28. var desidert den verste uken, med 337 registrerte heterelaterte dødsfall, mens de tre siste dagene i juli registrerte 246… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.