Månedsmagasinet på Costa del Sol

Store mengder asiatiske alger skylles opp på strendene

Store mengder av det som på spanske kalles asiatiske alger, brunalger på norsk, (Rugulopteryx okamurae) ble skylt opp på strendene i Benalmádena natt til tirsdag. Det var de største mengden alger som har kommet på én natt i historien, og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjent spansk økonom: “Kjøp din bolig nå”

Han er kjent fra spansk TV og for sine klare holdninger. Dette ble igjen bekreftet i begynnelsen av uken, da Gonzalo Bernardos kom med en uttalelse om det spanske boligmarkedet. “Overveier du å kjøpe bolig, så skynd deg. Vi står… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Rincón de la Victoria i kjempevekst

Den lille kystbyen litt øst for Málaga, vokser uten stopp. I de kommende fem årene vil en ny byplan sikre boliger til 5000 nye innbyggere i Rincón de la Victoria. ”Det er klart at vi mangler boliger – både til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkystby topper European Best Destinations 2024

Organisasjonen European Best Destinations har allerede utpekt sitt favorittsted for turisme for året 2024. Fler enn én million reisende fra 172 land har blitt konsultert for å stemme på deres favorittreisemål i Europa, Europas beste urbane feriesteder og steder for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt strandreglement for Marbellas 25 strender

Etter en offentlig informasjons- og høringsprosess og mangfoldige innvendinger, har Marbella kommunestyre godtatt et vedtak som regulerer bruksvilkårene for de 25 strendene i kommunen. Som et resultat av vedtaket vil rundt 11 500 m2 med offentlig strandareal gå tilbake til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.