Månedsmagasinet på Costa del Sol

Bli med til HULEMUSEET I SACROMONTE – en perle i sagnomsuste Granada

Med spektakulær utsikt mot Alhambra ligger hjemmene til det myteomspunne folket, Los Gitanos, sigøynerne. I dette karrige landskapet formet de sine liv og skapte sin kunst. Når man går gjennom de trange smugene i Albaycin, er det lett å forestille… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten mangler plass til bobiler

Det har blitt populært med campingferie på Costa del Sol – så populært at de autoriserte campingplassene nå er overfylte. Flere ganger i sommer har lokalpolitiet måtte rykke ut for å be campere om å finne et annet sted å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Enda et avsaltningsanlegg på vei

Málaga-provinsen trenger tre store avsaltningsanlegg. Det første blir bygget nær shoppingsentret El Ingenio i Vélez-Málaga. Det neste i rekken skal bygges mellom Mijas og Torremolinos ifølge en ny kunngjøring av Matilde Mancha fra vannforsyningsselskapet Acosol. Acosol opplyser at de går… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Folkefestival i La Cala de Mijas på lørdag

På lørdag 3. august feires La Cala de Mijas Festival Internacional Folclórico de La Cala de Mijas. Den internasjonale folkefestivalen er et arrangement som gjenspeiler byens flerkulturelle karakter. ”Det bor over 125 forskjellige nasjonaliteter i Mijas som gjør byen til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Helse & sunnhet: Når feriekofferten skal pakkes

Jeg har nettopp begått en kjempetabbe. Jeg har lovet meg selv at det gjør jeg aldri igjen, for det har kostet meg dyrt helsemessig. Kunne jeg ha unngått å bli syk eller at forløpet hadde vært mildnet? I juni skulle jeg en tur til Danmark. Jeg skulle bare vœre borte i fem dager, og før […]

Andre ran på kort tid ved Marbella kjøpesenter

To menn med hetter ranet en kvinne og tvang henne til å gi fra seg sine verdisakerved å sette en pistol mot hodet hennes nær kjøpesenteret i Elviria i Marbella kommune. Ifølge politikilder skjedde hendelsen rett før klokken 01.00 på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Husleie i Málaga by koster det samme som i Sveits

En viral post på det sosiale nettverket X fremhever nok en gang det økende eiendomsproblemet i Málaga ved å sammenligne leieprisen på en 60 m2 bolig i byen og i Basel i Sveits. I den siste måneden har husleieprisene i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.