Månedsmagasinet på Costa del Sol

Casa de los Navajas hemmeligheter

Hvis man er ute og rusler ved Bajondillo-stranden i Torremolinos og i stedet for å nyte havutsikten, retter blikket inn mot bebyggelsen, kan man ikke unngå å se Casa de los Navajas – en unik arkitektonisk skjønnhet som i tillegg… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kakerlakkinvasjon i sommervarmen

Når temperaturen stiger, ser man stadig flere kakerlakker i byene. Generaldirektøren for den nasjonale foreningen for miljøvernbedrifter (Anecpla), Jorge Galván, forklarer at det er to årsaker bak de store mengdene kakerlakker akkurat i sommer. «På den ene siden gjør høyere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanias lengste bokmesse i Marbella

Inntil den 18. august er Marbella vert for Spanias lengste bokmesse – en fantastisk møteplass for bokhandlere, forfattere og lesere. La Feria del Libro finner sted på Paseo de la Alameda, og i de femten diskene kan besøkende finne alle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Legeforbundet foreslår forbedringer av den offentlige helsetjenesten

Helsepersonalet i det andalusiske helsevesenet er svært misfornøyde, spesielt etter innføringen av sommerplanene som alle fagforbundene anser å ha store mangler. Blant annet klages det over at arbeidsbyrden for helsepersonell er overveldende og at helsepersonell ”flykter” fra Andalucía på grunn… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Espetos – mye mer enn bare sardiner!

Fattigmannsmat ble kongelig delikatesse. Hver eneste strandrestaurant langs kysten har Espetos de sardinas på menyen. Som Det Norske Magasinet tidligere har skrevet om, er grillete sardiner et meget respektert symbol for gastronomien i Málaga, hvor fisk har spilt, og fremdeles spiller en viktig rolle på matbordet – i likhet med fiskeryrket. Opprinnelsen for disse ur-malagenske […]

Mesteparten av nyregistrerte turistleiligheter overholder ikke regelverket

80 % av turistleilighetene som ble registrert i Málaga by siden februar 2024, overholder ikke de gjeldende kommunale forskriftene som krever at boligene blant annet må ha egen inngang. Dette er konklusjonen på befaringen som Byplanleggingsledelsen sammen med Junta-administrasjonen har… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Redder treåring som bodde i varebil i Málaga

Agenter fra Regionalpolitiet tilknyttet Junta de Andalucía har reddet en tre år gammel jente som levde i en risikofylt situasjon i en varebil parkert på en gate i Málaga by. Den mindreårige tilbragte nettene i bilen sammen med sin mor… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.