Månedsmagasinet på Costa del Sol

Du store alpakka! – -en kjærlighetshistorie fra Málagas innland

Rigmor skrivegruppe fikk i oppdrag å skrive en historie etter et sorthvitt bilde av en kvinne som trår ut av en bil som har en alpakka som passasjer. Da vi sjelden har rosenrøde kjærlighetshistorier i magasinet, bestemte oss for å dele resultatet med våre lesere. -Men du kan ikke dra! Det er latterlig! Hva i […]

Stor skogbrann i Marbella

En stor skogbrann brøt ut i området Nagüeles i Marbella ved 17.15-tiden på mandag ettermiddag. Både brannvesenet fra Marbella og fra Málaga-provinsen var på plass og samarbeidet med Infoca (den andalusiske skogbrannslukningstjenesten). Ikke færre enn 100 brannfolk deltok i slukningsarbeidet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Første trening i den nye sportsbyen

Spillerne i Málaga Club de Fútbol har i denne uke hatt sin første offisielle trening på klubbens nye treningsanlegg. Planene og byggingen har holdt på i to tiår som følge av økonomiske problemer, kompliserte lisenser og et søksmål fra en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt shoppingsenter på vei

Utviklingen i området rundt Plaza Mayor fortsetter uten stopp. Málaga kommune har nettopp gitt grønt lys til oppføringen av enda et shoppingsenter på den byggeklare tomten mellom Málaga og Torremolinos. Det blir ikke et stort shoppingsenter, men til gjengjeld blir… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Røyking og vaping ulovlig på disse strendene

Spania har 3500 strender fordelt på en nesten 8000 km kystlinje, og i sommer vil 20 % av disse strandområdene i hvert fall offisielt være røykfrie. For første gang overstiger landet 700 røykfrie strender, da stadig flere kommuner forbyr røyking,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Leieprisene i Málaga slår nye rekorder – igjen

Husleieprisene i Málaga by slår igjen en ny rekord. Ifølge de siste tallene fra nettplattformen Fotocasa ligger gjennomsnittsprisen for en leilighet på 80 m2 i provinshovedstaden på €1195 i måneden. Dette er den sjette høyeste prisen i landet, bare overgått… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.