Månedsmagasinet på Costa del Sol

Boquerones: En liten, men viktig fisk

Malagueños = Boquerones: Ansjosfolket fra Málaga Langs Málaga-provinsens kystlinje ligger den ene chiringuito´en etter den andre, og fra alle disse små strandbarene dufter det av grillet og fritert fisk – det er særlig en type som utmerker seg, nemlig de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga langt ifra verdens lykkeligste by

Hvert år utpeker Happy City Index verdens lykkeligste byer. I rangeringen for 2024 som er utarbeidet av Instituttet for livskvalitet i London, ser de på behovene hos innbyggerne som f.eks. utdanning, politikk, økonomi, mobilitet, miljøvern, tilgang til grøntarealer og innovasjon.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Forslag om bærekraftig teknologipark på Expo-tomt

Málaga by ønsker å skape en ny teknologisk næringspark på området der Expo 2027 skulle ha blitt bygget. Kommunens markedsføringsavdeling, Promálaga, har lagt ut på anbud en mulighetsstudie for å vurdere området Buenavista samt et annet område i den nordlige… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

VM-fotball i Málaga

Mange trakk på smilebåndet da det på begynnelsen av året ble snakk om det, men nå er det en realitet: det skal spilles VM-kamper på Málaga Club de Fútbols hjemmebane, La Rosaleda, når Spania, sammen med Portugal og Marokko blir… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Global IT-kollaps skaper problemer i Málaga

Lang venting på innsjekking, kansellerte flyreiser, problemer med å betale med kredittkort, ingen tilgang til bank og til og med vanskeligheter med å fylle bensin var noen av konsekvensene som har blitt følt i Spania siden den globale IT-kollapsen på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

AVE-toget til Málaga flyplass

Tidligere var det en anbefaling, men nå blir det et påbud. Sist uke vedtok EU-parlamentet en ny lov som innebærer at alle flyplasser med over 12 millioner årlige passasjerer må ha tilknyttet et høyhastighetstog til nærmeste storby. Det betyr at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.