Månedsmagasinet på Costa del Sol

Rekordlange bilkøer på Solkysten

Det er ingen nyhet at bilene på Costa del Sol hoper seg opp om sommeren. Men i år er bilkøene lengre enn noensinne, og det gjelder ikke bare på den sterkt trafikkerte kystveien N-340. Det spanske veivesenet (DGT) registrerer daglig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Salg av årskort i Málaga C.F. nær kollaps

Málaga Club de Fútbol har måttet innstille salget av årskort for kommende sesong. Klubben greier simpelthen ikke å følge med. Salget av nye årskort ble skutt i gang på mandag morgen. Etter 24 timer hadde de solgt 3500 nye årskort… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Forbered deg på hete

Forbered deg på sommerens første skikkelige hete i de kommende dagene. Det spanske meteorologiske instituttet (Aemet) melder nemlig at prognosen peker på en kraftig terralvind som fører med seg høye temperaturer fra innlandet mot kysten. Gradestokken forventes å krype opp betydelig på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Åtte innlagt etter brann i turistbolig i gamlebyen

Det hele startet på grunn av noen uskyldige stearinlys. På søndag ettermiddag fikk nødtelefonen 112 en melding om en brann i et ferieleilighetsbygg på Calle Álamos i Málagas historiske sentrum. Varslerne indikerte at innbyggerne i den øverste etasjen ikke kunne… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flyvninger Málaga – New York øker 280 %

United Airlines øker tilbudet av flyvninger mellom Málaga og New York med hele 280 % i forhold til i fjor, da de lanserte den direkte flyforbindelsen. Selskapet har også fremskyndet starten på driftssesongen med én måned og har nå mer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.